Slabeste 8kg cu dieta cu cafea verde0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cura cu cafea, cura de slabire, dieta 8 kg, dieta cu cafea, dieta cu cafea verde, dieta eficienta, dieta rapida, diete, slabire cu cafea

Oamenii de stiinta au descoperit o dieta minune, care te ajuta sa slabesti usor si rapid. Aceasta se bazeaza pe extractul de boabe de cafea verde.

Astfel ca 400 mg de extract de boabe de cafea verde luate inainte cu 30 de minute de micul dejun, pranz sau cina timp de doua saptamani ajuta la pierderea a doua kilograme in doua saptamani.

Dieta cu cafea verde

Dieta cu cafea verde

Dieta cu cafea – 8 kilograme, pierdute in 12 de saptamani

In cadrul unui studiu comandat de Applied Food Sciences Inc, oamenii de stiinta au urmarit, timp de 12 de saptamani, 16 adulti supraponderali carora li s-au administrat doze mici de extract de boabe de cafea verde (350 mg, de doua ori pe zi. Subiectii au fost, de asemenea, incurajati sa fie activi fizic, dar au fost recomandate si modificari dietetice.

Rezultatele au fost unele uimitoare, deoarece subiectii au reusit sa piarda in 12 saptamani 8 kilograme. Participantii nu au prezentat reactii adverse.

Extractul de boabe de cafea verde contine cofeina, un stimulent care ajuta la pierderea in greutate. Acesta are, de asemenea, un nivel ridicat de acid clorogenic, un antioxidant care ajuta la reducerea absorbtiei de grasimi si glucoza in intestin si la scaderea nivelului de insulina pentru a imbunatati functia metabolica.

Riscurile dietei cu cafea verde

Desi extractul de boabe de cafea verde prezinta siguranta, ingerarea de acid clorogenic prea mult poate creste riscul de boli de inima, deoarece ridica nivelurile deaminoacizi si homocisteina. In general, este recomandat ca bautorii de cafea adulti sa se limiteze la aproximativ 3 sau 4 cesti pe zi.

Pentru a incepe dieta cu cafea verde este foarte important sa ceri mai intai sfatul medicului.

Cofeina poate cauza insomnie, nervozitate si neliniste, probleme ale stomacului, greata, stari de voma, un ritm accelerat al batailor inimii si al respiratiei etc. Cantitatile mari de cofeina pot cauza, de asemenea, dureri de cap, anxietate, agitatie si batai iregulate ale inimii.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Slabeste 8kg cu dieta cu cafea verde

Lasă un răspuns