Cum scapati de durerile de cap cu ajutorul margaritarului?0 Comments

Publicat in:
Etichete: decoct, floare, flori, frunze, infuzie, inima, margaritar, Tratament

Margaritarul reprezinta o floare foarte parfumata, care face parte din familia Liliaceae. Aceasta floare creste in paduri si in zonele de munte de pe continentul european si cel asiatic.

Margaritar

Margaritar

Lacramioara este o planta care are circa 20-30 cm, cu circa 20 flori albe, foarte placut mirositoare, care infloresc in perioada aprilie-mai.

Trebuie spus ca margaritarul creste bine in locuri mai umede, acolo unde solul este bogat in humus.

Afectiuni tratate cu margaritar

Inca din cele mai vechi perioade, margaritarul s-a folosit pentru diferite scopuri terapeutice, fiind utilizata pentru tratarea scurgerilor vaginale sau a durerilor de cap.

Potrivit specialistilor in fitoterapie, una dintre cele mai importante utilizari terapeutice a margaritarului o reprezinta tratarea bolilor de inima.

In plus, ceaiul din flori de margaritar se mai foloseste si pentru tratarea durerilor de cap cu substrat nervos, tulburarilor cardiace, arterosclerozei. In aceste situatii va trebui sa respectati cu strictete indicatiile medicului care va efectueaza tratamentul.

Margaritarul mai este utilizata sub forma de infuzie pentru problemele oculare. Expertii ne anunta ca preparatele naturale pe baza acestei plante se recomanda a se administra numai cu acordul medicului specialist.

Pentru afectiunile mentionate se poate folosi tinctura de margaritar, care se prepara prin zdrobirea florilor plantei si fierberea lor la foc mic timp de 20 de minute sau infuzia de planta zdrobita.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum scapati de durerile de cap cu ajutorul margaritarului?

Lasă un răspuns