Cum poate avea o femeie moderna o piele impecabila?0 Comments

Publicat in:
Etichete: femeie, impecabil, moderna, piele, sfaturi, Tratament

Ritmul vietii actuale nu ofera prea mult timp liber. Tocmai de aceea, femeile trebuie sa gaseasca metode practice si rapide pentru a se ocupa de toate aspectele vietii noastre. Dintre acestea, infatisarea este si ea deosebit de importanta.

Sfaturi piele

Sfaturi piele

In cazul in care esti o femeie grabita, care incearca sa duca la bun sfarsit o multime de sarcini, citeste mai jos cateva sfaturi eficiente, cu ajutorul carora vei avea o piele impecabila.

Ridurile, problema ta zilnica

Expertii sustin ca SPF-ul din crema ta zilnica va functiona cel mai bine daca anterior ai aplicat un ser care sa contina antioxidanti.

Aceste substante, cum ar fi vitamina C, ofera o protectie suplimentara, ajutand la atenuarea ridurilor. In plus, trebuie sa stii ca produsele care contin retinoizi, compusi care stimuleaza productia colagenului, ar trebui aplicate seara.

Daca vrei sa eviti eventualele reactii adverse, foloseste-le doar in 2 nopti in timpul primei saptamani, dupa care aplica in cel putin 4 nopti pe saptamana. Rezultatele vor fi vizibile dupa doar o luna.

Nu uita si de suplimentul de vitamina C, administrat zilnic. Asadar, ia aproximativ 500 mg de vitamina C, intrucat organismul tau are nevoie de ea pentru a produce colagen.

Pielea din zona ochilor trebuie ingrijita cu atentie

Pielea din zona ochilor trebuie ingrijita cu produse faciale cu retinol, pana la linia genelor de jos. Daca nu ti-ai mai hidratat acea zona o buna perioada de timp, apeleaza la trucul urmator.

De exemplu, dimineata, tine peste ochi un prosop umed, pentru cateva minute, dupa care maseaza zona cu o crema hidratanta usoara.

Cu siguranta ridurile cunoscute sub numele de „talpa gastei” vor fi mai putin vizibile cateva ore.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poate avea o femeie moderna o piele impecabila?

Lasă un răspuns