Tratamentul ideal pentru problemele dentare0 Comments

Publicat in:
Etichete: cuisoare, curatarea danturii, dureri de dinti, dureri dentare, experti, probleme dentare, remediu, Tratament, ulei

Cuisoarele pot fi aliatul tau de nadejde pentru sanatatea si intarirea danturii. Proprietatile lor antimicrobiene si antiseptice le recomanda pentru tratarea durerilor de dinti si curatarea danturii.

Remediu naturist dureri de dinti

Remediu naturist dureri de dinti

Uleiul esential de cuisoare poate fi folosit si ca remediu natural impotriva

  • indigestiilor,
  • astmului,
  • tusei,
  • migrenelor,
  • stresului si
  • variatiilor tensiunii arteriale.

Acestea sunt o sursa sigura de calciu, fier, fosfor, sodiu, potasiu si vitaminele A si C.

Ce sa faci cand ai dureri de dinti?

Trebuie sa stii ca daca ai dureri de dinti, fie din cauza vremii, fie din cauza unei carii, pana sa ajungi la stomatolog, ar fi bine sa adaugi cateva picaturi de ulei esential de cuisoare in locul dureros si vei scapa de neplaceri.

Acesta este tratamentul ideal pentru orice problema dentara si s-a folosit din cele mai vechi timpuri in acest scop.

De pilda, gargara cu ulei esential de cuisoare este si ea eficienta in cazul durerilor de dinti, dar si pentru indepartarea respiratiei urat mirositoare.

Proprietatile antiseptice ale cuisoarelor le recomanda pentru tratarea oricaror infectii, rani superficiale, muscaturi de insecte sau zgarieturi.

In acest caz produsul se foloseste numai diluat, pentru ca poate produce iritatii suparatoare pentru pielea sensibila.

Mai mult, uleiul de cuisoare poate trata si acneea severa, prin simpla aplicare pe zona afectata, dupa ce s-a diluat cu putina apa. In cazul migrenelor, adauga putina sare in uleiul esential si maseaza-ti fruntea cu amestecul obtinut.

Remediu naturist pentru indepartarea stresului

Specialistii din SUA recomanda produsul si pentru indepartarea stresului si starii de tensiune. Nu uita sa consulti medicul naturist, pentru a-ti recomanda doza necesara.

Cuisoarele au si rol antiinflamator, deci pot trata cu succes afectiunile respiratorii, inclusiv tusea seaca. Infectiile urechii pot disparea cu doar cateva picaturi de ulei de cuisoare incalzit.

Daca vreti o eficienta mai mare, combina uleiul de cuisoare cu cel de susan si foloseste amestecul pentru tratarea otitei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratamentul ideal pentru problemele dentare

Lasă un răspuns