Dieta Oana Radu – 50kg in 6 luni0 Comments

Publicat in:
Etichete: 50kg, cum a slabit Oana Radu, dieta de slabit, Dieta Oana Radu, Oana Radu

Cand a reaparut, dupa o perioada indelungata de absenta, Oana Radu, supranumita Adele de Romania, dupa participarea la „Vocea Romaniei, uimit pe toata lumea. In numai 6 luni, ea a slabit 50 de kilograme.

Acum Oana a decis sa impartaseasca dieta cu toti prietenii virtuali si a postat regimul pe care l-a urmat pe pagina ei de Facebook.

Dieta Oana Radu

Dieta Oana Radu

„Am promis ca am sa va povestesc despre felul in care am slabit. Pe data de 25 martie, o sa implinesc 6 luni de cand tin regim.

In tot acest timp am reusit sa slabesc 52 de kg. Dieta nu este bazata pe magie, ci pe ambitie si determinare. Ii multumesc din inima celui mai bun prieten al meu Catalin Meca, pentru ca el m-a ajutat si „m-a impins” de la spate, mi-a aratat ca se poate.

Trebuie sa va spun sincer ca m-a inspirat foarte mult dieta Dukan si ca alimentatia mea se inspira de acolo. Veti gasi foarte multe retete. Trebuie sa stiti ca eu nu consum absolut deloc carbohidrati si fructe.

Mananc doar proteine si legume.

In primele 20 de zile am mancat doar proteine, nu neaparat degresate. Nu am exagerat.

Apoi, in perioada de croaziera am adaugat legumele. Se pot face o gramada de retete. Sarmalute, prajituri si absolut toate felurile voastre de mancare preferate se se pot face cu putina ambitie. Promit sa postez fiecare reteta, atunci cand o sa o „gatesc”, chiar daca mama mea este bucatarul meu. Sunt inca la faza de croaziera, pentru ca mai am de slabit inca 12 kg.

Nu sunt exagerata, doar ca am 1.62 inaltime, si trebuie sa ajung la 50 de kg. Pe langa dieta , de la care nu m-am abatut nici macar odata, am mers zilnic la sala, unde doua ore am facut aerobic si evident „am tras de fiare”. Trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un instructor, pentru ca singuri nu o sa va descurcati. De trei ori pe saptamana am mers la masaj. Sala si masajul mi-au ajutat pielea.

Daca vreti sa slabiti mult, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de ele, pentru ca pielea voastra sa reactioneze bine. Pe tot parcursul dietei, am fost supravegheata de medici, mi-am facut analizele o data pe luna, pentru ca mi-am dorit sa slabesc , dar nu sa ma imbolnavesc.

Pe langa acestea, am luat constant vitamine pentru par si piele. Pe langa regim , sala si masaj, am luat suplimente alimentare pentru slabit. Acestea sunt complet naturale, contin doar plante. Ajuta la arderea grasimilor si ajuta metabolismul.

In curand, o sa postez pe Facebook-ul meu site-ul de unde le puteti achizitiona.”, a scris Oana Radu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Oana Radu – 50kg in 6 luni

Lasă un răspuns