Dieta Andreea Marin0 Comments

Publicat in:
Etichete: andreea marin, cura andreea marin, dieta, dieta andreea marin, dieta de slabire, dieta de slabit

De mai bine de un an, Andreea Marin si-a schimbat viata radical. Dupa despartirea de Stefan Banica jr, „zana” a decis ca este momentul sa aiba mai multa grija de ea si de sanatatea ei, asa ca a adoptat un regim de viata foarte sanatos.

Lunile au trecut, iar odata cu renuntarea la vechile obiceiuri de viata, Andreea Marin a inceput sa devina un alt om. A topit pe rand toate kilogramele in plus, aproximativg 25, si si-a regasit energia si pofta de viata care o caracteriza dintotdeauna. Vedeta a resimtit din plin beneficiile unui stil de viata sanatos, iar asta se poate vedea cu usurinta atat pe chipul ei, cat si pe corpul sau.

Dieta Andreea Marin

Dieta Andreea Marin

In vara trecuta, „Zana” a descoperit insa un lucru care a ajutat-o si mai mult. In loc sa-si petreaca vacanta intr-o destinatie luxoasa, Andreea a ales sa mearga zece zile in Turcia, unde s-a supus unui regim complet de detoxifiere. In urma acestuia, s-a intors in tara parca renascuta si, pentru ca a inteles cat bine i-a facut, nu a renuntat nici acum sa manance cat mai natural.

In perioada de detoxifiere consuma multe seminte si condimente

Dupa o lunga perioada in care a fost asaltata cu intrebari legate de regimul ei, dar si de procedurile de detoxifiere, prezentatoarea TV s-a hotarat sa faca public meniul pe care il are intr-o zi obisnuita din cadrul acestui program.

„Dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina. Urmatoarele mese sunt din doua in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie. Acestea contin urmatoarele alimente: ananas, afine ( sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru ( sau busuioc) , psyllium (acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame).

Urmeaza apoi o masa compusa din ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium. Apoi una cu rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare. Beau cat mai multa apa alcalina, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla , nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline, se gasesc pe site-urile cu produse bio”, a spus vedeta.

Si, pentru ca acest regim sa functioneze la adevaratele lui capacitati, este nevoie si de o detoxifiere a sufletului, facuta in paralel.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Andreea Marin

Lasă un răspuns