Cum se mai poate combate cancerul?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cancer, combatere, descoperire, mov, rsoie, Tratament

Expertii din Marea Britanie au creat o rosie de culoare mov, despre care s-a spus ca ajuta in combaterea cancerului. Acestia anunta ca rosia mov poate da o cantitate mult mai mare de suc decat cea obisnuita.

Rosiile sunt modificate genetic si au fost crescute de britanici in Canada, scrie Daily Mail. Savantii au recurs la solutia respectiva, deoarece in Canada restrictiile in acest domeniu sunt mai putine decat in tara lor.

Potrivit sursei citate, recolta a fost produsa intr-o sera din Ontario, ea putand da nu mai putin de 2.000 de litri de suc de tomate.

Cancer - tratament cu rosii

Cancer - tratament cu rosii

Specialistii spera ca acest suc sa fie vandut in viitor in magazine. Aproximativ 1.200 de litri din aceasta cantitate vor ajunge la Norwich, acolo unde oamenii de stiinta vor incepe demersurile pentru autorizarea vanzarii produsului.

Expertii sunt de parere ca in cazul acestor rosii, culoarea lor neobisnuita vine de la nivelul ridicat de antocianine. Acest compus se gaseste, de obicei, in afine si in alte fructe de padure intens colorate.

„Vrem sa gasim o cale prin care consumatorii sa beneficieze de ceea ce am descoperit, pentru ca am constatat ca este o cerere tot mai mare pentru beneficiile aduse sanatatii”, a declarat pentru sursa citata, specialista Cathie Martin, de la centrul de cercetare John Innes.

Studiul a fost facut de experti finantati de Uniunea Europeana. Aceste rosii au un efect antiinflamator si au dus la incetinirea evolutiei cancerului la cobai.

Astfel, s-a observat ca antocianinele din ele au un efect benefic si pentru tratarea unor alte afectiuni cronice si a bolilor de inima.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se mai poate combate cancerul?

Lasă un răspuns