Cum arzi rapid caloriile?0 Comments

Publicat in:
Etichete: arderea caloriilor, calorii, caloriile, cum ard caloriile, cum arzi caloriile

Daca esti printre persoanele care s-au ingrasat mult si doresc sa slabeasca, probabil ca iti doresti sa pierzi o parte din greutate cat mai rapid posibil. Iti prezentam, in continuare, cateva regimuri de slabire care te pot ajuta sa arzi rapid caloriile.

Cand iti doresti sa arzi rapid caloriile este esential sa te concentrezi mai mult pe cresterea masei musculare. Pentru a produce masa musuclara, corpul foloseste o cantitate mare de calorii. Exista diferite tipuri de exercitii care te pot ajuta sa iti cresti masa de fibre musculare, ridicarea greutatilor fiind insa considerata cel mai bun exercitiu pentru arderea caloriilor.

Arderea caloriilor

Arderea caloriilor


Trebuie sa acorzi prioritate
principalelor grupe de muschi, precum cei de la coapse si piept, deoarece fibrele musculare sunt mai dense in aceste regiuni, ca urmare, in exercitii se va consuma cantitatea maxima de calorii. Inainte de a incepe exercitiile pentru muschi, ar trebui sa faci o plimbare, alergare sau exercitii de aerobic timp de aproximativ 10 minute pentru a creste ritmul cardiac si a permite astfel o oxigenare mai puternica a sangelui.

Astfel, va creste rata metabolismului si corpul tau va arde rapid o cantitate mai mare de calorii. Nu face pauze prea mari intre exercitii, ci mai degraba fa pauze mai dese si scurte. In acest fel, ritmul cardiac nu va incetini in timpul pauzelor.

Arderea caloriilor prin alte metode

Multi dintre noi nu au prea mult timp pentru a face sport. In astfel de cazuri, te poti implica in alte activitati care sunt consumatoare de calorii. Fa-ti un obicei din a sta pe o minge de fitness in loc sa stai pe un scaun, atunci cand esti acasa. Pentru creste stabilitatea mingii si a o impiedica sa se rostogoleasca, pune niste nisip in interiorul ei.

Poti arde o anumita cantitate de calorii in pozitia sezut miscandu-te incontinuu pe minge. Vei fi surprinsa sa afli ca balansarea picioarelor din genunchi, in timp ce stai la birou sau te uiti la un film, te poate de asemenea ajuta sa pierzi calorii sau grasimi. Femeile carora le place sa poarte pantofi cu tocuri vor fi fericite sa afle acest lucru ajuta efectiv la arderea caloriilor. Chiar daca doar stai pe loc pe tocuri inalte te poate ajuta mai mult sa arzi calorii decat daca porti pantofi fara toc.

Mentinand un stil de viata activ, alimentandu-te corect si facand exercitiile corecte, vei afla ca a arde calorii nu este asa de greu. In loc sa sari peste mese, iti recomandam sa maresti numarul acestora, dar sa le reduci cantitativ. Astfel, sistemul tau digestiv va trebui sa lucreze in plus, ceea ce va duce la arderea unor extracalorii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum arzi rapid caloriile?

Lasă un răspuns