Care este secretul unei cure de slabire reusite?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cu efecte, cura de slabire, dieta, reusita, usoara

Nutritionistii spun ca o dieta bogata in grasimi, zahar si alimente procesate nu face in niciun caz bine taliei.

Din pacate, insa, nici un regim alimentar deficitar, ce presupune renuntarea la calorii si grasimi, nu este o reteta a succesului.

Dieta

Dieta

Explicatia o da Tyler Graham, psihiatru la Universitatea Columbia, care sustine ca o astfel de dieta nu face bine creierului, in primul rand, motiv pentru care nici nu poate fi urmata.

Teoria acesteia, expusa si in cartea The Happiness Diet sau „Dieta fericirii”, este aceea ca o alimentatie potrivita reprezinta fundatia pentru o buna sanatate mintala.

Expertii sunt de parere ca o cura de slabire clasica presupune, de obicei, carenta de magneziu, Vitamina B12 si acid linoleic, pentru ca multe dintre alimentele ce le contin lipsesc.

Potrivit unor studii recente, creierul resimte aceste lipsuri, starea de spirit fiind departe de a fi una buna, motiv pentru care nici regimul nu poate fi tinut decat foarte putin timp, iar rezultatele nu se vor vedea.

In schimb, daca aveti un regim alimentar din care nu lipsesc, pe langa fructe, legume si cereale, grasimile bune, obtinute din ulei de masline si carne de buna calitate, acesta va face bine atat creierului, cat si trupului, pentru ca senzatia de satisfactie dupa masa ne va tine cu moralul sus, astfel ca vom putea slabi fara efort, explica Ramsey.

Specialistul avertizeaza ca, in trecut, oamenii investeau mai mult in mancare decat se consuma in prezent, ceea ce nu era deloc rau. „Ce e mai important, sa ai 200 de canale prin cablu sau sa-i dai creierului nutrientii de care are nevoie?”, isi explica teoria cercetatorul.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care este secretul unei cure de slabire reusite?

Lasă un răspuns