Cum se prepara supa de rosii pentru dieta?2 comentarii

Publicat in:
Etichete: cura de detoxifiere, dieta, dieta cu supa de rosii, diete, etape, supa care slabeste, supa de rosii, supa de slabit, supa pentru slabit, zile

In cazul in care vrei sa scapi de kilogramele in plus ori pur si simplu sa urmezi o cura de detoxifiere, poti conta intotdeauna pe dieta bazata pe un singur aliment. In aceasta categorie intra si tomatele, datorita cantitatii ridicate denutrimente si a efectelor deosebite pe care le au asupra sistemului digestiv.

Dieta cu supa de rosii

Dieta cu supa de rosii

Cat slabesti cu supa de rosii?

Cea mai potrivita reteta in acest sens este cea de supa de rosii. Cu ajutorul acesteia poti slabi pana la 5 kilograme intr-o saptamana.

Daca vrei sa urmezi aceasta dieta, este recomandat sa nu depasesti o saptamana de regim, pentru a nu priva organismul de substantele necesare bunei sale functionari.

Trebuie sa stii ca o portie de supa de rosii iti aduce un aport de 35 de calorii, ceea ce inseamna ca restul caloriilor trebuie sa provina din fructe, legume, branzeturi dietetice si carne slaba.

Inainte de a incepe cura organismul tau trebuie pregatit. Aceasta perioada incepe cu o saptamana inainte de dieta propriu-zisa, prin renuntarea la dulciuri si la alimentele care contin grasimi. Astfel vei elimina din start una dintre cauzele problemelor story.

Reteta pentru supa de rosii

  • 6 tomate mari si bine coapte,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 6 cepe,
  • 1 varza,
  • 2 bucati de telina.

Modul de preparare al supei de rosii consta in fierberea legumelor in apa cu sare dupa gust si in transformarea lor intr-o supa crema, cu ajutorul unui blender. Expertii spun ca regimul cu supa de rosii implica un numar de patru sau cinci mese pe zi, dintre care minim trei trebuie sa aiba ca fel important acest preparat.

Dieta cu supa de rosii – Prima zi a dietei

Nutritionsitii spun ca in prima zi a dietei cu supa de rosii pe langa alimentul de baza al curei trebuie sa consumi fructe in cantitati cat mai mari. Evita strugurii si bananele, deoarece contin foarte multe zaharuri.

Dieta cu supa de rosii – A doua zi

In cea de-a doua zi ai voie sa consumi supa de rosii si legume inabusitesi incearca sa te feresti de cartofi, de porumb si de alte alimente cu un continut ridicat de amidon.

Dieta cu supa de rosii – A treia zi

A treia zi a dietei cu rosii trebuie sa aiba un meniu compus din preparatul de baza alaturi de legume proaspete, servite sub forma de salata.

Dieta cu supa de rosii – A parta zi

Pentru cea de-a patra zi poti servi supa de rosii impreuna cu numerous combinatii din legume proaspete si branza degresata.

Dieta cu supa de rosii – A cincea zi

A cincea zi a regimului cu supa de rosii este si cea in care ai voie sa incepi consumul de carne. Astfel, pe langa preparatul din tomate, poti opta pentru numerous retete pe baza de peste pregatit la cuptor sau la gratar.

Ce urmeaza?

Regimul continua in cea de-a sasea zi cu supa de rosii si cu inlocuirea pestelui cu puiul, care trebuie sa fie servit alaturi de o portie de legume proaspete.

Pentru ca dieta cu supa de rosii sa aiba rezultatul scontat, nu trebuie sa uiti de consumul a minim doi litri de apa pe zi. De asemenea, trebuie sa te feresti de bauturile carbogazoase si sa apelezi si la exercitiile fizice de mentinere a greutatii, pe care trebuie sa le efectuezi consistent.

Pareri despre dieta cu supa de rosii

Daca ai urmat si tu dieta cu supa de rosii, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ai slabit cele 10 kilograme? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un second dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se prepara supa de rosii pentru dieta?

2 comentarii

  1. Nistor

    Care este cantitatea de apa in completare – daca se foloseste- pentru realizarea supei care sunt efectiv cantitatile de legume si o portie cit reprezintă dar cantitățile de la celelalte legume , zarzavaturi si fructe propuse. Mulțumesc

  2. alex

    Acum ii spune supa de rosii? Reteta este cea a supei de varza… daca ii schimbam numele credeti ca o sa se schimbe si efectul (defectul) ? :-))

Lasă un răspuns