4 metode eficiente de a preveni gripa0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum prevenim, gripa, gripelor, metode de preventie, prevenirea racelilor, preventie, răceală

Chiar daca ai sau nu de gand sa-ti faci vaccinul antigripal, ar fi bine sa tii cont de cateva sfaturi pentru a nu trece prin chinurile unei raceli.

Medicii , mergand pe ideea ca intotdeauna e mai bine sa previi decat sa vindeci, iti prezinta 4 modalitati de a te feri de gripa si alte infectii.

Metode de a preveni gripa

Metode de a preveni gripa

Spalatul pe maini

Este recomandat sa te speli de multe ori iar mainile tale au nevoie de atentie. Nimic spectaculos, apa si sapun, si miscari viguroase, timp de 15 – 20 de secunde.

Incearca sa eviti aglomeratia

Nu este vreme de stat la cozi si nici de preumblari fara tinta prin magazine. Cum virusurile se iau socializand, fa-ti cumparaturile online si acopera-ti fata in cazul in care cineva stranuta in imediata ta vecinatate.

Hidrateaza-te ca sa iti fie bine!

Membranele din nasul si gatul tau inmagazineaza virusurile pe care le elimina prin mucus. Asa ca hidrateaza-te in mod corespunzator, bea multa apa si pentru ca aceste membrane sa ramana niste luptatoare.

De asemenea, evita umidificatoarele, pentru ca ele nu fac decat sa imprastie germenii.

Incearca sa iei multe vitamine

Poate ca Vitamina C nu lupta cu raceala, dar cativa experti tot o recomanda pentru a te tine sanatos in sezonul gripelor.

Referitor la vitamina D si selenium, specialistii au demonstrat ca acestea previn raceala.

In plus, consuma in sezonul rece suc de portocale si iaurt. Cel dintai abunda in suc de portocale, iar pentru a da organismului seleniu, incearca sa consumi nuci.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

4 metode eficiente de a preveni gripa

Lasă un răspuns