Cele mai Sanatoase 4 Alimente de Toamna0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente de toamna, fructe, legume, toamna, top alimente de toamna, top alimente sanatoase

Toamna reprezinta, inainte de toate, anotimpul in care culegem roadele. Unele fructe si legume prezinta multe beneficii pentru sanatate si sunt recomandate oricui.

Top alimente sanatoase de toamna

Top alimente sanatoase de toamna

Top alimente sanatoase de toamna #1 – Varza de Bruxelles

Aceasta leguma este foarte buna pentru organismul nostru. Ea contine vitamina K, folat si fier, substante necesare unei bune functionari a organismului, scrie Glamour.

Top alimente sanatoase de toamna #2 – Merele

Coaja merelor este plina de flavonoide, aceste substante fiind deosebit de importante pentru corp. Merele pot fi folosite in mai multe feluri, ele putand fi adaugate si in salate. Important este ca aceste fructe sa nu fie decojite atunci cand le consumam, pentru a putea beneficia de toate vitaminele din ele.

Top alimente sanatoase de toamna #3 – Coponida

Aceasta este o alta leguma delicioasa si sanatoasa pentru corp. Conopida are in compozitie compusi care pot preveni cancerul, multa vitamina C si fitonutrienti care pot scadea semnificativ nivelul colesterolului.

Top alimente sanatoase de toamna #4 – Perele

Pe langa faptul ca sunt delicioase, perele reprezinta o sursa buna de vitamina C si cupru, care ajuta la formarea celulelor rosii din sange si mentine nervii si sistemul imunitar in forma buna.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai Sanatoase 4 Alimente de Toamna

Lasă un răspuns