Albirea dintilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: albirea dintilor, albirea dintilor cu laser, albirea dintilor natural, dinti, tratament albirea dintilor

albirea dintilorAlbirea dintilor – Culoarea dinţilor este diferită de la o persoană la alta, însă aceasta se modifică odată cu trecerea timpului, mai ales sub acţiunea substanţelor din alimente şi din ţigări.

Albirea dintilor si petele

Cafeaua, ceaiul, vinul roşu, băuturile acidulate închise la culoare „pătează” cel mai tare dinţii.

Tratamentele de albirea dintilor elimină aceste pete şi redau culoarea originală a danturii, însă dinţii pot deveni sensibili în cadrul acestui proces de curăţare, pentru că se folosesc substanţe agresive, de tipul hidrogenului peroxid în diverse concentraţii.

Albirea dinţilor presupune un tratament mai mult sau mai puţin brutal asupra smalţului şi gingiilor, fie că se face la cabinetul medical, acesta oferind şi rezultatele cele mai vizibile, fie ca se face acasă, cu geluri care se pun în gutiere, cu pastă de dinţi cumpărată de la supermarket sau cu benzi speciale.

Tocmai de aceea, orice tratament de albire se face doar cu acordul şi sub supravegherea medicului, ţinând cont de indicaţiile acestuia.

Care sunt contraindicaţiile tratamentului de albire.

Nu au voie să facă tratamente de albirea dinţilor persoanele care suferă de sensibilitate dentară sau gingivală, de parodontopatii (afecţiuni ale aparatului care fixează dintele în gingie), cei cu eroziuni ale smalţului sau care au numeroase carii.In general, o carie se tratează după finalizarea tratamentului de albire, în tot acest răstimp ea fiind protejată cu un ciment special. Ulterior, medicul va alege pentru plombă un material de culoare cât mai apropiată noilor dinţi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Albirea dintilor

Lasă un răspuns