Tratament pentru ulcer – Remedii NaturisteUn comentariu

Publicat in:


Acesta este un tratament bătranesc, pe care l-am aplicat în anul 1975 şi pe care-l ştiu de la bunica din partea tatei. In tinereţe, din cauză că săream mai tot timpul peste mese, nu mai aveam putere, luam calmante şi medicamente – Papaverină, Ulcerotrat, Scobutil.

Ca să mă simt mai bine, ţineam regim cu branză de vaci şi cartofi fierţi, dar nu mă ajuta prea mult. Bunica mi-a preparat atunci un amestec dintr-un kilogram de portocale (încă se mai găseau!), un kg miere de salcam, un litru de apă fiartă şi o lingură de piatră acră. Se dizolvă piatra acră în apa fiartă, apoi se adaugă portocalele tocate mărunt, cu coajă cu tot, şi mierea de albine.

Se amestecă toate ingredientele şi se păstrează vasul acoperit la loc întunecos timp de o săptămană.

Din acest amestec am luat cate o lingură cu jumătate de oră înaintea meselor principale. Se continuă tratamentul pînă se termină preparatul, apoi se face o pauză de două săptămani şi, dacă este nevoie, se repetă cura.

De atunci au trecut ani buni fără să mai am deloc probleme cu stomacul. Am început să pot manca, să prind putere, ajungand la o greutate potrivită, fiindcă pană atunci fusese foarte slabă.

Preparatul, mai ales la început, e rău la gust dar vă veţi obişnui cu el şi o să vă facă bine.
Sanda MARINESCU, Bucureşti

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Tratament pentru ulcer – Remedii Naturiste

Un comentariu

  1. yudea

    N-am mai vazut piatra acra de pe vremea impuscatului…

Lasă un răspuns