Tratament Naturist Urticarie0 Comments

Publicat in:


Uleiul de mentă vindecă rapid urticaria

Menta acţionează şi asupra sistemului digestiv, are efecte pozitive în caz de digestie lentă, indigestie şi flatulenţă.

Sunt o proaspătă mămică şi am dorit să vă scriu pentru a veni în ajutorul altor mame care se confruntă cu o problemă adesea ivită la cei mici – urticaria.

Bebeluşul meu făcea, pană nu de mult, mereu urticarie, şi am crezut la ce mănanc, să nu aibă de suferit. Dar şi după ce am încetat să mai alăptez, urticaria a continua să se manifeste, aproape în fiecare lună.

La început, ne­-am speriat, atat eu cat şi soţul, şi am fost la pediatru care însă ne-a liniştit, spunandu-ne că este o afecţiune destul de frecvent întalnită la copiii mici.

Ne-a recomandat un unguent, dar n-am fost mulţumită, întrucat urticaria continua să se manifeste, provocandu-i copilului un disconfort vizibil.

Cand îi apăreau acele blande, era iritat, plangea de ţi se rupea sufletul si nu stătea deloc liniştit. Soacra mea ne-a sfătuit atunci să-i facem o frecţie din 5g ulei de mentă, dizolvat în 95g alcool concentrat.

De atunci, urticaria, deşi nu i-a trecut în totalitate, căci îi apare, mai ales cand mănancă anumite fructe (banane, căpşune etc.), s-a mai diminuat, iar după ce îl ungem cu acest preparat, mancărimea pielii îi dispare. Totuşi, nu v-aş sfătui să aplicaţi acest tratament copiilor mai mici de un an, care au pielea sensibilă. Totodata, este bine sa consultati un medic pentru ca bebelusul dvs. sa nu faca alergie la unul din fructele de mai sus.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament Naturist Urticarie

Lasă un răspuns