Mastita tratament – Remedii Naturale0 Comments

Publicat in:


Compresele cu sfeclă m-au vindecat de mastită

După ce am născut primul meu copil, în anul 2000, am avut o serie de probleme: aveam prea mult lapte, bebeluşul era mofturos, nu sugea mai nimic, şi pentru că laptele rămas a stagnat prea mult, s-a infectat.

Drept urmare, sanii mi s-au umflat, au devenit extrem de dureroşi, ba chiar am făcut şi puţină febră. Ştiam ce urmează, căci lucrasem ca asistentă medicală la obstetrică-ginecologie doi ani de zile şi asistasem la un astfel de caz. Eram îngrozită la gandul că va trebui să-mi facă o incizie în san prin care să-mi scoată infecţia.

Noroc cu soacra mea, pricepută grozav la tămăduirea bolilor cu mijloace naturiste, care mi-a acordat repede primul ajutor, aşa cum ştia ca se procedează la ea, la ţară. A luat o sfeclă, a dat-o pe râzătoare şi mi-a pus comprese pe sani, schimbandu-le la fiecare jumătate de oră.

Apoi, a făcut infuzie de sunătoare (trei linguri de plantă uscată la un pahar cu apă fierbinte), lăsată acoperită două ore, cu care îmi spălam sanii de mai multe ori pe zi.

In paralel, făceam spălaturi şi cu infuzie de tei. Aceasta se obţine din patru linguri de inflorescenţe la două pahare de apă. Se fierb 15 minute, se lasă să se răcească la temperatura corpului, apoi se strecoară şi se adaugă o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu alimentar. După vreo 30 de comprese cu sfeclă şi multe spălaturi cu ceaiurile pe care vi le-am descris anterior, roşeaţa de pe sani se diminuase considerabil, durerile şi febra dispăruseră.
Ionela PRICUP, Bucureşti

Sfecla este binevenită în tratarea anemiei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Mastita tratament – Remedii Naturale

Lasă un răspuns