MATERNITATEA0 Comments

Publicat in:


>După naştere, femeile pot pre­zenta rupturi vaginale care nece­sită timp pentru a se vindeca, iar cele care alăptează la sân pot constata că diminuarea lubrifierii vaginale face ca sexul să devină dureros. în astfel de împrejurări, cuplurile pot dori să recurgă la alte forme de activitate sexuală până când contactul sexual va redeveni plăcut.
In plus, o serie de factori psi­hologici ca de pildă oboseala şi concentrarea asupra îndeplinirii noului rol de mamă, pot contribui la reducerea interesului femeilor pentru sex.
Femeile cu familii tinere care muncesc şi poartă pe umeri cea
Pentru multe dintre cuplurile vârstnice, intimitatea fizică reprezintă o parte importantă a menţinerii unei relaţii armonioase. Totodată, şi contactul cu familia şi prietenii constituie o sursă de bucurie.
mai mare parte a responsabi­lităţilor casnice pot constata că nu mai dispun decât de prea puţin timp sau energie pentru a se ocupa de ele sau de aspectele sexuale ale relaţiei.
Numeroase cupluri constată că revin la o viaţă sexuală mai intensă, odată ce copiii lor au crescut mari.
0 viaţă sexuală armonioasă poate reprezenta un motiv în favoarea menţinerii unei relaţii de cuplu. De asemenea, ea asigură plăcere, întăreşte încrederea în propria persoană şi diminuează stările de tensiune şi anxietate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

MATERNITATEA

Lasă un răspuns