malesţinerea greutăţii corporale2 comentarii

Publicat in:
Etichete: carbohidraţi, corpul, creşterea în greutate, menţinerea greutăţii corporale, proteine

Cantitatea de calorii consumate ar trebui controlată zilnic. Consumul unei cantităţi mai mare decât este necesar, fără practicarea unor exerciţii fizice adecvate, va duce la creşterea în greutate.
Pentru malesţinerea greutăţii corporale optime, numărul de calorii consumate ar trebui monitorizat atent. Dacă o persoană consumă mai mult sau mai puţin decât necesarul caloric ea fie va creşte, fie va scădea în greutate.

Greutatea corporala

Greutatea corporala

APORTUL ECHILIBRAT
Atunci când ţin regimuri de slăbire, cele mai multe persoane sunt preocupate de cantitatea de grăsimi pe care o mănâncă. De fapt, nu contează de unde provin caloriile, în ceea ce priveşte greutatea, de vreme ce o calorie este o calorie. Atâta timp cât o persoană arde caloriile consumate, ea nu va creşte în greutate.

Totuşi, dacă aportul caloric zilnic nu este folosit essential pentru producerea de energie, este mai bine ca excesul caloric să provină din carbohidraţi sau proteine şi nu din grăsimi. Aceasta deoarece excesul de grăsimi se depune în organism, mai degrabă decât să fie metabolizat.
Corpul consumă energie mai multă în procesul de transformare a carbohidraţilorşi proteinelorîn grăsimi, ceea ce înseamnă că o parte din calorii sunt arse, de fapt, în cursul procesului de depozitare.

SURSE MAI SĂNĂTOASE
In plus, proteinele şi carbohidranţii sunt surse mai sănătoase de calorii, decât grăsimile.

Deşi corpul are nevoie de o anumită cantitate de grăsime pentru ca să funcţioneze de exemplu, pentru take inţia vitaminelor liposolubile precum A, D, E sau ok, excesul de grăsimi poate fi nesănătos, deoarece ele intră în fluxul sanguin şi aderă la pereţii arterelor, determinând boala cardiovasculară. Este recomandat ca aportul zilnic de grăsimi să nu reprezinte mai mult de 30 la sută din cantitatea wholeă de hrană ingerată.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

malesţinerea greutăţii corporale

2 comentarii

  1. Leonard RADU

    Ti-i se pare ca te-ai ingrasat ? Vrei sa mai dai jos ceva din greutatea corporala in plus sau in exces ?

    La toate aceste intrebari poti gasi raspuns inlocuind cafeaua pe care o bei zilnic cu 2 – 3 cesti / zi de — singura CAFEA 100% NATURALA intr-un amestec armonios cu 16 plante si condimente naturale.
    Aceste plante sunt unele dintre cele ce „sar in ajutorul tau” , dar nu numai ele:

    – Ginseng Korean original – te ajuta sa-ti recuperezi energia fizica si/sau psihica;

    – Rodiola Rosea – concluziile ref. la sportivi sunt ca imbunatateste atat rezistenta fizica cat si psihica,creste timpul de recuperare a energiei cardiovasculare;

    – Yerba Mate – bogata in continut fenolic ;

    – Ghimbir – un antioxidant puternic ;

    – Portocala amara – ajuta la cresterea metabolismului , faciliteaza pierderea in greutate ;

    – Curcuma Longa – efect benefic asupra ficatului , stimuleaza fluxul de bila , responsabila de defalcarea greasimilor alimentare ;

    Aproape in totalitate cele peste 1500 de persoane care beau minim 2-3 cesti de cafea pe zi afirma fara tagada ca este CEA MAI BUNA CAFEA A MOMENTULUI in Romania.

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns