Corpul Uman – Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Top 7 diete ale vedetelor

Celebritatile arata intotdeauna fabulos. Fie ca apar la televizor sau in movie sau pe covorul rosu in timpul premierelor de filme sau la decernari de premii, niciodata nu inceteaza sa ne fascineze cu prezenta lor. Adevarul este ca este nevoie de mult efort pentru a arata asa, si fiind atat de cunoscute pe cat sunt, nu isi permit sa rupa ritmul in ceea ce priveste infatisarea lor. Traiul lor tine de felul in care arata.

Diete celebre

Pe langa hainele, coafurile si machiajul, celebritatile trebuie sa aiba grija si de corp, recurgand la treatment de slabire, diete disociate.

Deci nu este nicio surpriza ca aceste staruri au propriile lor secrete cand vine vorba de a fi in forma si a arata very good. Agenda lor de buna-stare poate varia de la programe de exercitii excessive pana la mese bine planificate. Cine nu vrea sa le afle secretele in a te mentine pur si simplu sexy?

Iata cateva secrete de dieta din topul dietelor pentru celebritati.

Dieta Jennifer Aniston

big name al fenomenalului serial de televiziune pals, nu numai ca a hipnotizat audienta cu simtul adorabil al umorului si celebrele coafuri, insa si cu cunoscutul corp, unul dintre cele mai horny de la Hollywood, tinand cont de toate copertile revistelor pe care a aparut. Pentru a ramane in forma, Jennifer urmeaza dieta 40:30:30. Cura de slabire, si mai tarziu dieta, consta in:

40% Carbohidrati cu index glicemic mic
– alimente de genul fasolei, fructe si legume
30% proteine slabe
– tofu, peste, pui, curcan, vita si produse lactate cu un continut scazut de grasimi
30% grasimi esentiale
– alune si seminte, peste si ulei de masline

Este esential ca fiecare masa sa contina substante nutritive pentru a ajunge la la un echilibru intre hormoni si pierderea in greutate.

Dieta Kate Hudson

Superba fiica a actritei Goldie Hawn a castigat foarte mult in greutate in timpul sarcinii, lucru de care trebuia sa se descotoroseasca fast, inainte de a incepe filmarile la noul film. Recurgand la remedy de slabire, si-a schimbat planul anterior de alimentatie la unul mai bogat in proteine. A consumat mese mici dar bogate in proteine, facand in acelasi timp exercitii cu greutati si cardio. In doar four luni a scapat de toate kilogramele in plus, castigand muschi abdominali si invidia multora de la Hollywood.

Dieta Oprah Winfrey

Ca una dintre cele mai de succes gazde de speak-express din lume, nu e nicio intrebare daca trebuie sau nu sa-si pastreze o think about buna in fata a milioane de spectatori. Cunoscuta ca o persoana care se lupta constant cu kilogramele, si-a schimbat imaginea slabind brusc, combinand exercitiile fizice cu o dieta. Oprah lucreaza 5 zile pe saptamana, lucrand 30 de minute la greutati. In cura de slabire, dieta ei consta in legume, peste, alune, fructe si legume, pui si produse lactate cu continut scazut de grasime. De asemenea, isi limiteaza consumul de zahar alb si faina. Totodata, isi datoreaza imaginea faptului ca nu consuma nimic dupa ora 7 seara.

Dieta Gwyneth Paltrow

Poate multora le vine greu sa creada ca dintotdeauna slaba premiata actrita are de fapt nevoie sa tina diverse treatment de slabire sau diete. Gwyneth urmeaza o dieta sanatoasa asemanatoare cu cea a Oprei, evitand zaharul si faina alba. Consuma de obicei legume, orez maro si carne macra. De asemenea, si-a eliminat produse lactate din dieta si face yoga zilnic.


Dieta Madonna

Cunoscuta si ca subject material woman, a afisat intotdeauna un corp pentru care merita sa mori, devenind o adevarata think about a fitnessului de-a lungul anilor. Se mentine in forma facand Ashtanga Yoga si urmand o dieta destul de stricta care evita mancarea de tip junk. A adoptat un plan de alimentatie care embody alimente organice bogate in proteine slabe.

Dieta Claudia Schiffer

Superbul adaptation german consuma salate si legume gatite in aburi la cina iar fructe doar dupa-amiaza. In timp ce e plecata, prefera sa devour struguri negri si sa bea suc de rosii si ceaiuri din plante.

Dieta Christie Brinkley

Supermodelul de termen lung isi mentine infatisarea fiind vegetariana. Nu tine in casa junk food in nicio forma pentru a fi sigura ca nu le va consuma atunci cand ii va fi foame. Mananca cartofi dulci in loc de bomboane iar atunci cand are nevoie sa slabeasca rapid consuma un suc lichid dietetic.

Celebritatile sunt exact ca oamenii obisnuiti. Au nevoie sa-si mentina imaginea actual ca toti ceilalti, si exista o presiune mai mare asupra lor tinand cont ca sunt mereu in ochii publicului. Si oamenii obisnuiti pot avea corpuri de vedeta fiind demni de covorul rosu cu astfel de diete, cure de slabire si exercitii fizice, chiar si yoga.