Corpul Uman – Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Slabire rapida in doar 4 zile

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, probabil ca inca nu ati gasit dieta perfecta pentru dvs. Regimul pe care urmeaza sa vi-l prezentam este unul foarte strict astfel incat nu este recomandat deloc persoanelor cu probleme renale sau hepatice.

Dieta de 4 zile este structurata in 4 parti diferite, cate una in fiecare zi. Acesta este si motivul pentru care aceasta dieta de slabit se numeste „Dieta de 4 zile”.

Dieta de 4 zile

Avantajele dietei de 4 zile

Dieta de 4 zile are 3 mari avantaje:

  1. Puteti urma dieta de 4 zile foarte usor si oriunde v-ati afla. Nu necesita eforturi supraomenesti si este o dieta destul de usoara.
  2. Nu veti suferi din cauza senzatiei de foame.
  3. Nu va costa mult.

Haideti sa vedem in ce consta dieta de 4 zile si cum va ajuta ea sa dati jos kilogramele nedorite.

Prima zi

In prima zi puteti manca orice fel de legume si in cantitatile dorite.

A doua zi

A doua zi este ziua iaurturilor. Nu conteaza cantitatea de iaurt consumata, insa nu trebuie sa mancati nimic altceva in plus.

Ziua a treia

A treia zi veti manca doar carne. Altfel spus, este ziua recompensei. Consumati carne de orice fel si in orice cantitate.

Ziua a patra

Astazi mancam doar fructe. Este ziua fructelor. Dupa o zi plina de carnuri, acum relaxam stomacul cu fructe din belsug. De asemenea, puteti consuma cate fructe doriti.

Pareri despre dieta de 4 zile

Daca ai urmat si tu dieta de 4 zile, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!