Corpul Uman – Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Sucul MINUNE de la Dr. Oz care topeste celulita si arde caloriile

Dr. Oz nu conteneste sa ne surprinda si sa ne entuziasmeze cu sfaturile sale sanatoase si deosebit de utile.

Suc de slabit Dr. Oz

Cand vine vorba de accelerarea metabolismului si arderea caloriilor, Dr. Oz propune solutii simple, sanatoase si eficiente.

Pentru ca hidratarea este deosebit de importanta pentru reechilibrarea metabolismului celular si pentru buna functionare a fiecarei celule din corp, devine evident ca atunci cand dorim sa eliminam toxinele din organism si sa slabim ar trebui sa alegem fie alimentele bogate in apa, fie sucurile care activeaza anumite organe.

Sucul propus in articolul curent activeaza metabolismul si contribuie la mobilizarea si arderea grasimilor in exces. Acest suc prezinta atat efecte privind pierderea in greutate, cat si efecte medicale, precum:

IMPORTANT!
Urmati cura cu acest suc timp de minim 2 luni, band cu jumatate de ora inainte de fiecare masa acest suc (minim 3 doze/zi). Aveti grija ca in aceasta perioada sa nu va aflati sub tratament. Daca totusi tratamentul nu poate fi evitat, se recomanda sa intrebati medicul daca terapia poate interactiona sau nu cu ingredientele deosebit de active ale acestui suc natural.

Cum se obtine sucul de slabit?

Aveti nevoie, pentru o singura doza, de:

Suc dieta Dr. Oz

Puneti la blender grapefruit-ul (NU la storcator pentru ca este nevoie sa se pastreze si fibrele din fruct). Apoi adaugati scortisoara si otetul de mere, amestecati bine si consumati imediat.

Sucul se bea pe loc, proaspat sau la cel mult jumatate de ora dupa ce a fost obtinut. Este important sa consumati acest suc proaspat daca doriti ca efectele active sa nu se piarda. Contactul cu aerul scade proprietatile sucului, de aceea trebui baut imediat dupa ce a fost obtinut.

Pareri despre Dieta cu suc Dr. Oz

Daca ai urmat si tu Dieta cu suc Dr. Oz, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Sursa: Kudika