Toxinele se acumuleaza in colon si cauzeaza boli. Afla ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru0 Comments

Publicat in:
Etichete: colon, corp, deseuri, detoxifiere, slabire, toxine

Gripa, astmul si colonul

De asemenea, medicii sustin ca legatura dintre gripa, astm si colon este stabilita la nivelul colonului ascendent. Prin acumularea de toxine in aceasta zona se poate cauza aparitia amigdalitei, faringitei, laringitei.

Detoxifierea colonului

Detoxifierea colonului

Specialistii atrag atentia ca dietele de curatire a colonului sunt indicate in afectiuni ale sistemului digestiv, afectiuni ale pielii, furuncule, acnee, diabet, apendicita, faringita, laringita, amigdalita, bronsita, astm, migrene, nevroza, oboseala, astenie, pentru prevenirea imbatranirii precoce.

Artritele inflamatorii si detoxifierea colonului

Studiile arata faptul ca artritele inflamatorii sau spondilartrita anchilozanta se manifesta in 25% dintre cazurile de boli intestinale inflamatorii. In cartea sa „Dr. Jensen’s Guide to Better Bowel Care”, dr. Jensen scrie despre faptul ca un colon intoxicat poate fi cauza durerilor carora nu le gasim cauza.

Detoxifierea colonului – Durerile de sold

Chiar si o mica o durere la sold si picior se poate datora unui diverticul colonic, iar fiecare portiune din colon se afla in corespondenta cu un organ din corpul nostru. De aceea, in aceste situatii, o cura de detoxifiere cu un supliment cu fibre reduce iritatia peretelui intestinal si mentine tranzitul intestinal normal.

Ficatul si detoxifierea colonului

Functia ficatului este aceea de a transforma substantele care patrund in corpul nostru pentru a hrani celulele. Ficatul are rolul de a neutraliza deseurile rezultate din activitatea celulara, alcoolul si medicamentele.

Daca se vor acumula toxine in colon, acestea pot sa treaca prin peretele intestinal si pot sa ajunga asa in sange. Expertii sustin ca activitatea ficatului este oricum tulburata pe fondul alimentatiei dezechilibrate, al lipsei de miscare, iar un exces de toxine din sange nu face decat sa creasca gradul de oboseala al ficatului.

Ficatul obosit lasa sa treaca in sange substante netransformate, toxine si bacterii nocive, care intoxica organismul. Daca doriti sa preveniti acumularea de toxine in colon si pentru a ajuta ficatul sa curete sangele de deseuri avem nevoie de fibre alimentare, iar in farmacii exista suplimente cu fibre din seminte de in, care curata colonul si ajuta ficatul sa purifice sangele de toxine.

Colon toxic – migrenele

Si migrenele frecvente pot fi puse in legatura cu acumularea de toxine in colon. Mai mult, expertii sunt de parere ca un colon murdar poate afecta puterea de concentrare si poate scadea capacitatea de memorare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Toxinele se acumuleaza in colon si cauzeaza boli. Afla ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru

Lasă un răspuns