Vrei picioare cat mai tonifiate? Iata ce trebuie sa faci0 Comments

Publicat in:
Etichete: bicicleta, dans, exercitii, inot, musculatura, picioare, sport, tonifiata, tonifiere, tonifierea picioarelor

Tonifierea musculaturii picioarelor

Dansul

In plus, pentru a avea o musculatura cat mai bine definita, trebuie sa stiti ca si dansul este o cale distractiva de a te mentine in forma. In cazul in care vei ajunge sa faci dansuri si sa optezi pentru salsa, cha-cha sau samba, iti vei pune in miscare intreaga musculatura a corpului, iti intareste gleznele si iti subtiezi gambele.

Tonifierea picioarelor

Tonifierea picioarelor

O jumatate de ora de pedalat in fiecare zi te va ajuta sa arzi in jur de 250 de calorii

In cazul in care va place sa va plimbati cu bicicleta, mai ales in perioada calda, aflati ca aceasta reprezinta o alta cale de a-ti tonifia musculatura picioarelor. Cu toate acestea, chiar si daca vremea de afara nu iti da voie sa te plimbi cu bicicleta, poti opta pentru o bicicleta statica, pe care sa o folosesti chiar in confortul casei tale.

Potrivit specialistilor, o jumatate de ora de pedalat in fiecare zi te va ajuta sa arzi in jur de 250 de calorii, in cazul in care pedalezi la o viteza moderata.

Inotul

Trebuie sa stiti ca si inotul imbunatateste circulatia sangelui la nivelul picioarelor, datorita alternarii contractie-decontractie a musculaturii.

Daca va place apa, trebuie sa tineti cont de faptul ca inotul intareste musculatura corpului, in special pe cea a piciorelor si mainilor. Asadar, cu cat mergi mai des la inot, cu atat vei avea mai repede picioare subtiri, tonifiate si frumoase.

Important!

Totusi, inainte de a opta pentru o anumita forma de miscare, nu uita sa iti faci incalzirea, altfel riscul de a te accidenta este mult mai mare, mai ales daca ligamentele nu sunt foarte incalzite, iar muschii tai sunt rigizi. Trebuie sa efectuezi cateva miscari energice de incalzire a musculaturii, iar efectele le vei observa odata cu trecerea timpului si cu derularea sedintei de sport.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Vrei picioare cat mai tonifiate? Iata ce trebuie sa faci

Lasă un răspuns