Cum poate avea o femeie moderna o piele impecabila?0 Comments

Publicat in:
Etichete: femeie, impecabil, moderna, piele, sfaturi, Tratament

Tine minte ca odihna este absolut necesara. Ridurile fine se repara pana la un anume punct in timp ce dormi, chiar si fara ajutorul produselor cosmetice.

In plus, nu uita sa bei suficienta apa, si asta pentru ca ridurile mici din jurul ochilor pot fi cauzate de deshidratare.

Sfaturi piele

Sfaturi piele

Incearca sa ameliorezi ochii umflati

Cremele hidratante pot calma zonele inflamate de sub ochi, asa ca opteaza pentru diverse seruri speciale, printre care si cele cu cofeina.

Expertii afirma ca exista si tampoane-gel speciale pentru aceeasi problema pe care le tii la frigider, dupa care le asezi pe ochi timp de doua minute, in fiecare dimineata.

Un alt truc eficient este acela de a dormi pe o perna mai inalta, astfel incat capul sa fie un pic ridicat, fapt care scade riscul aparitiei pungilor de sub ochi.

Trateaza imperfectiunile tenului

Problemele ca punctele albe sau negre pot fi tratate, aplicand pe ele o solutie de 0.5% acid salicilic. Pentru celelalte probleme de la nivelul tenului, aplica o solutie de 2.5% peroxid de benzoil.

Este recomandat sa repeti acest procedeu in fiecare dimineata, timp de o saptamana, si nu aplica o concentratie de substanta mai mare pentru ca asta va duce la iritatie.

Mai poti masa zona respectiva cu o crema de hidrocortizon 1% si lasa sa actioneze 15 minute. Pentru petele rosii, aplica Visine, folosit adesea pentru ochi rosii, cu aceeasi eficacitate si asupra pielii.

Hidrateaza tenul uscat

Pentru hidratarea tenului uscat este foarte important sa folosesti o crema faciala buna, cum ar fi cea cu glicerina.

In cazul in care nu iti hidratezi pielea zilnic, opteaza pentru o solutie cremoasa pentru spalarea si curatarea fetei. In primele 5 ingrediente ale produsului ar trebui sa regasesti glicerina, unt de shea sau fulgi de ovaz.

In plus, ia in fiecare zi 1000 mg de ulei din seminte de in pentru ca acest supliment alimentar ajuta la hidratarea si frumusetea tenului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poate avea o femeie moderna o piele impecabila?

Lasă un răspuns