Slabeste sanatos in 7 pasi0 Comments

Publicat in:
Etichete: herbalife, pasi, shake, slabire


Un stil de viata sanatos si activ incepe cu atingerea greutatii ideale!

Pasul 4: Incarca-te cu energie

Suplimenteaza programul de slabire cu o doza de energie asigurat de pachetul Herbalife. Acesta iti garanteaza arderea sporita a grasimilor, imbunatatirea nivelului de energie, imbunatatirea concentrarii si a vigilentei, cresterea performantei mentale.

Iti recomandam ceaiul instant din plante, care iti asigura un tonus de invidiat, inlocuind cafeaua si energizantii cu cofeina din surse naturale.

Pasul 5: Acorda atentie masei musculare

Daca intentionezi sa slabesti mai mult de 10 kg, este important aportul ridicat de proteine, care, asociat unui antrenament de fitness, asigura sporirea masei musculare.

Pudra Proteica Personalizata Herbalife Formula 3 a fost folosita ca sursa suplimentara de proteine la dieta, intr-un studiu clinic referitor la slabire, realizat la Universitatea din Ulm, Germania.

Rezultatele au demonstrat ca participantii care au urmat dieta mai bogata in proteine au slabit mai eficient decat cei care au urmat o dieta conventionala.

Alaturi de o dieta bogata in proteine, aloca-ti timp pentru 15-30 de minute de exercitii cardio, cel putin de cinci ori pe saptamana.

Pasul 6: Controleaza-ti pofta de mancare

Asigura-te ca alimentatia ta este bogata in fibre cu rol antioxidant, care iti garanteaza un sistem digestiv sanatos si eliminarea toxinelor.

Cromul din Herbalife Thermojetics Yellow sustine procesul natural de echilibrare a nivelului de zahar din sange pentru a evita fluctuatiile de energie si pofta de dulce.

Acidul hidroxicitric te ajuta prin inhibarea enzimelor care transforma caloriile in grasime.

Pasul 7: Contracareaza efectul inestetic al celulitei

Daca te-ai hotarat sa slabesti, este momentul sa investesti intr-un pachet anticelulitic eficient. Acesta imbunatateste aspectul si textura pielii, echilibreaza nivelul de apa in organism, tonifieaza si modeleaza corpul, mentine un PH sanatos prin echilibrarea electrolitilor si accelereaza eliminarea naturala a reziduurilor.

Nu uita sa consumi 2-2.5 litri de apa pe zi.

Sursa: Divahair

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabeste sanatos in 7 pasi

Lasă un răspuns