Dieta cu ceai de musetel2 comentarii

Publicat in:
Etichete: beneficii, cat dureaza, ceaiul de musetel, dieta cu ceai, dieta cu ceai de musetel, dieta cu musetel, musetel, pareri, principii, slabire, stres

Beneficiile ceaiului de musetel cu lamaie

Ceaiul de musetel este foarte eficient in timpul dietelor, dar se poate dovedi cu mult mai eficient daca adaugam suc de lamaie. De ce? Pentru ca lamaia contine multa vitamina C si alti ingredienti activi care ajuta metabolismul si arderea grasimilor.

Dieta cu musetel

Dieta cu musetel

Dieta cu ceai de musetel si lamaie

Dieta cu ceai de musetel si lamaie presupune, dupa cum am spus, consumul a 3-5 cani de ceai de musetel in fiecare zi, inainte de fiecare masa. In rest, micul dejun, pranzul, cina si cele doua gustari esentiale din timpul zilei le poti urma precum in mod obisnuit.

Totusi, ca sa te asiguri ca aceasta dieta pentru un corp mai suplu dar si pentru sanatate va da roade satisfacatoare, te sfatuim sa renunti la alimentele care contin grasimi (carne grasa de porc, creme, dulciuri si produse de patiseri). Incearca sa mananci mai multe grasimi vegetale, fructe proaspete, carnuri usoare, produse cu un continut scazut de grasimi, cum ar fi pestele si iaurturile.

Cat dureaza?

Poti sa tii dieta cu ceai de musetel intre 7 si 14 zile. Trebuie sa retii si faptul ca ceaiul de musetel are un efect diuretic si unul anticoagulant. Deci, daca urmezi un tratament cu anticoagulante, este recomandat sa nu urmezi aceasta dieta.

Pareri despre Dieta cu ceai de musetel

Daca ai urmat si tu Dieta cu ceai de musetel, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Sursa: Garbo

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu ceai de musetel

2 comentarii

  1. Mihaela

    Pana la urma, ceaiul de musetel se bea inainte de masa sau dupa masa?!

Lasă un răspuns