Dieta Army sau 10 kg in 8 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 10 kg, 8 zile, dieta army, dieta rapida, diete de slabit rapide 10 kg, diete rapide, meniu, pareri, principii

Zilele 5 si 6 ale dietei Army

In aceste doua zile se continua mesele proteice, insa se va consuma doar carne de pui, fara pielite. Aceleasi lichide sunt permise.

IMPORTANT!
Atentie, carnea de pui se consuma doar fiarta, la cuptor sau pe gratar, singurele condimente permise sunt sarea, piperul si condimentele obtinute prin uscare. In niciun caz nu se combina carnea cu ulei sau alte alimente si evident nu se prajeste carnea.

Dieta rapida Army

Dieta rapida Army

Ultimele 2 zile ale dietei Army

In aceste doua zile aveti voie sa consumati doar salata verde, singurele condimente permise sunt cele naturale. Nu se va consuma ulei si niciun alt aliment. Salata este considerata bogata in vitamine si fier.
Aceleasi lichide ca si pana acum aveti voie sa le consumati.

Riscurile dietei Army

Ca intotdeauna inaintea inceperii unei diete este indicat sa cereti sfatul medicului. Este posibil ca aceasta dieta sa nu se potriveasca starii voastre de sanatate.

  • in primul rand este o dieta pentru slabire rapida si deci va avea toate riscurile pierderii rapide in greutate;
  • este un regim hipocaloric si poate induce, la persoanele cu risc, scaderi bruste de glicemie si stare periodica de rau;
  • nu este indicata persoanelor cu avitaminoze.

Cum puteti imbunatati dieta Army astfel incat sa minimalizati riscurile si totodata sa va bucurati de efectele rapide privind scaderea in greutate:

  1. puteti administra suplimente alimentare cu vitamine si minerale;
  2. incercati sa dormiti minim 8 ore pe noapte;
  3. reduceti numarul tigarilor fumate, daca sunteti fumatori – fumul inhalat reprezinta un toxic pentru organism si va poate face mult rau in aceasta dieta;
  4. nu repetati aceasta diata la intervale mai mici de 3 luni;
  5. revenirea la un meniu normal se face treptat, de preferabil prin salate de legume cu peste sau branza in urmatoarele doua zile dupa dieta, precum si cu supe.

Pareri despre Dieta Army

Daca ai urmat si tu Dieta Army , impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Sursa: Kudika

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Army sau 10 kg in 8 zile

Lasă un răspuns