Cauze ale problemelor de memorie0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, cauze, experti, memorie, studiu

Daca ai presiunea sanguina ridicata

In cazul in care ai mai putin de 45 de ani si uiti foarte multe lucruri, ar fi bine sa iti masori presiunea sanguina. In urma unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Alabama s-a constatat ca persoanele care au pierderi de memorie sufera de cele mai multe ori si de o crestere prea mare a presiunii arteriale.

Probleme de memorie - Cauze

Probleme de memorie - Cauze

Arterele se ingusteaza, iar sangele circula mai greu prin ele si nu mai ajunge la creier atat de bine cat ar trebui, explica neurologul Fenella Kirkham, de la Spitalul Universitar Southampton.

Potrivit acestui specialist, prin imbunatatirea stilului de viata, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si programul fizic, vei reusi sa scapi de aceasta problema.

O tiroida lenesa

Expertii spun ca daca esti obosit mai tot timpul, cresti in greutate, desi nu mananci mai mult decat inainte, si uiti lucruri mereu, s-ar putea sa suferi de hipotiroidism, o afectiune care este depistata la 15 din 1.000 de femei in fiecare an.

Glanda nu mai produce hormoni suficienti si, astfel, energia nu mai este folosita corespunzator de catre corp. Daca nivelul hormonilor nu este cel optim, toate procesele corpului sunt incetinite, inclusiv activitatea cerebrala. O glanda lenesa poate duce la boala Hashimoto.

Aceasta problema se poate descoperi printr-un test de sange si se pot lua tablete pentru a fi solutionata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cauze ale problemelor de memorie

Lasă un răspuns