Cum te protejezi de bolile de piele de la piscina?0 Comments

Publicat in:
Etichete: boli de piele, experti, piscina, protectie, sezlong

Dermatofitia piciorului va face pielea se se descuameze si sa apara mirosuri urate, iar tratamentul va da rezultate destul de greu, din cauza ca zona respectiva este mai tot timpul umeda, fapt ce favorizeaza dezvoltarea ciupercilor.

Boli de piele sezlong

Boli de piele sezlong

Medicii spun ca dintre bolile pielii care se pot lua de la stranduri, aceasta chiar este una care se poate preveni cu putina atentie, asa ca mereu raman uimit de neglijenta oamenilor.

Foloseste prosop pe sezlong

Expertii spun ca oamenii nu trebuie sa se aseze pe sezlongurile puse la dispozitie. Dintre sutele de persoane care au stat inaintea ta pe ele, este imposibil ca macar una sa nu sufere de vreo afectiune dermatologica.

Este bine sa folosesti neaparat un prosop cu care sa acoperi locul unde vei sta la plaja. In acest fel vei elimina riscul aparitiei pitiriazisului, o problema destul de pacatoasa, care iti produce patarea pielii in culoarea cafeniu inchis.

De obicei, petele apar in zona abdomenului, dar se pot manifesta si pe restul corpului daca nu se iau rapid masuri de tratament.

De la piscina poti lua inclusiv boli genitale

Dupa o zi la piscina te poti alege si cu trichomonioza, o boala care afecteaza zona genitala, parazitul fiind luat din apa. In acest caz trebuie sa ti se preleve mostre speciale, trebuie facute analize de laborator si, in cazul in care se confirma diagnosticul, vei primi un tratament cu atibiotice.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum te protejezi de bolile de piele de la piscina?

Lasă un răspuns