Crezi ca aceste alimente sunt bune pentru organism? Te inseli!0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, alimentatie, alimente, alimente nesanatoase, cele mai nesanatoase, nocive, organism

Cuprins articol:

Sushi

In Japonia estre o mancare foarte cunoscuta, dar oare este preparat asa cum trebuie in alte tari? Mult orez alb si putin peste, asa s-ar traduce in termeni nutritionali preparatul traditional japonez sushi. Cum orezul alb are un indice glicemic ridicat, va exista o crestere rapida a nivelului de zahar din sange, dupa care o scadere la fel de rapida. Slabiciune, stare de rau si pofta de mancare sunt doar cateva dintre efectele acestui proces.

Alimente nesanatoase

Alimente nesanatoase

Daca iti place mancarea japoneza, opteaza pentru sashimi, un preparat din fructe de mare, ton sau somon.

 

Granola

Granola este un preparat traditional american, bazat pe fulgi de ovaz, musli, diverse condimente si seminte. Specialistii considera insa ca acesta are o cantitate prea mare de zahar si ulei, continand carbohidrati si foarte multe calorii. O portie de cereale integrale este mult mai sanatoasa decat acest preparat hibrid.

Suc dietetic

Specialistii nutritionisti spun ca, desi sucurile dietetice au putine calorii, studiile vin sa demonstreze dezavantajele consumului acestui produs, mai ales asupra celor care doresc sa slabeasca.

Astfel, un studiu realizat in Texas a aratat ca persoanele care au baut astfel de suc au prezentat mai multe riscuri de a ajunge supraponderale. Apa, ceaiul neindulcit si cafeaua sunt mult mai sanatoase si nu contin calorii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Crezi ca aceste alimente sunt bune pentru organism? Te inseli!

Lasă un răspuns