Dieta Jenny Craig sau slabeste mancand moderat0 Comments

Publicat in:
Etichete: despre, Dieta Jenny Craig, faze, meniu, pareri, plan alimentar

Plan alimentar Jenny Craig

Pentru a intelege mai bine ce se poate consuma in cadrul acestei diete, va oferim un plan alimentar tipic pentru trei zile de regim de slabit Jenny Craig.

Ziua 1 in dieta Jenny Craig

Dimineata: Omleta dietetica dintr-un galbenus si doua albusuri, cu 50 de grame de cascaval si 50 de grame de sunca slaba de pui (200 grame) felie subtire de paine de secara (50 grame) Pranz: Un cartof copt cu brocoli si branza rasa deasupra (200-220 grame) Seara: Paste cu piept de pui si parmezan (200-220 grame)

Ziua 2 in dieta Jenny Craig

Dimineata: Un bol foarte mic de cereale cu lapte (150 ml lapte, 30 de grame de cereale) Pranz: Pui cu orez, fasole boabe si porumb (200 grame) Seara: Piept de pui cu brocoli si un cartof mic rosu In plus, timpul zilei, ai dreptul la cel mult 3 gustari, care pot fi:

  • Un fruct
  • Un baton de ciocolata de 30 de grame
  • O briosa
  • Un castron mic de supa de legume (150 ml)
  • O felie foarte subtire de prajitura cu ciocolata (40 grame)
  • 2 prajiturele mici (40 grame in total)

Toate aceste mese pot fi procurate de-a gata in unele tari – din pacate nu sunt disponibile si in Romania. Insa daca ai inteles ideile regimului – respectiv portii mici si foarte mici, conform exemplelor noastre, dar si miscare si mentinerea echilibrului alimentar chiar si dupa atingerea greutatii ideale.

Pareri despre dieta Jenny Craig

Daca ai urmat si tu dieta Jenny Craig, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat! Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Jenny Craig sau slabeste mancand moderat

Lasă un răspuns