Dieta de post0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta de post, in post, post

Etape in Dieta de Post

Etapa de acomodare

Etapa de acomodare dureaza doar trei zile si consta in scaoterea din alimentatie a tuturor produselor grase, de origine vegetala sau animala. Astfel uleiulrile, untul, margarina, carnea grasa de porc, mezelurile, carnatii, branzeturile si lactatele grase (in special cascavalul si smantana, dar si branza de oaie) trebuie scoase din alimentatie.

Dieta in post

Dieta in post

Etapa de post

Aceasta etapa dureaza 7 zile, timp in care se vor consuma numai legume si fructe crude, sucuri de fructe si legume facute in casa si apa. Atentie insa, mesele de legume se vor lua la o ora diferenta de cele de fructe, singurul fruct care se poate alatura legumelor fiind marul (se poate combina cu orice) si singura leguma care se poate combina cu orice (tip de aliment) este morcovul.

Puteti avea cate mese doriti, dar fara a face exceptie de la reguli.

Etapa de revenire

Aceasta etapa dureaza patru zile si onsta in reintroducerea alimentelor in regimul alimentar. In prima zi se incepe cu cerealele (paine, cereale integrale cu sucuri naturale, produse de panificatie etc).

In rumatoarea zi se introduc lactatele, apoi in ziua urmatoare carnea slaba, ca in ultima zi sa se introduca ouale (daca doriti), cafeaua si unele dulciuri, de preferat cu un continut sarac in grasimi.

Pareri despre dieta de post

Daca ai urmat si tu dieta de post, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de post

Lasă un răspuns