Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatateUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cu mere, cura de slabire, dieta cu mere, mere

Ardeti grasimile

O plimbare de 30 minute dupa cina, sau un pahar cu suc de lamaie, baut dupa masa de seara, ajuta la topirea grasimilor, fara mari eforturi. Rezultate minunate se obtin si cu simpla urcare si coborare a scarilor catorva etaje.

Cura cu mere

Cura cu mere

Metode de „taiere” a foamei

Foamea, mai ales cand este urmarea vechilor deprinderi sau este cauzata de stres, se poate potoli, prin mutarea atentiei spre o activitate placuta, prin consumul unui pahar de apa, sau a unei portii de legume/fructe.

S-a demonstrat ca centrii nervosi responsabili de sete, atunci cand transmit informatii sistemului digestiv, acesta le poate “receptiona” ca senzatie de foame. O persoana deshidratata poate manca mai mult decat are nevoie, senzatia de foame fiind de fapt, o “cerere” de apa.

De asemenea, condimentele iuti, adaugate in mancare, spre sfarsitul mesei, inhiba nevoia de dulce si sporesc arderea grasimilor.

Atentie la grasimile care nu se vad

In cursul unei diete, invatam sa evitam grasimile vizibile: unt, smantana, carne grasa.

Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca o multime de alimente ascund grasimi care nu se vad decat…pe cantar! In primul rand este vorba de dulciuri si toate produsele cu zahar, organismul transformand excesul de glucide in depozite de grasimi, iaurturile cu fructe, branzeturile si mezelurile.

Marul – nu doar un aliment, ci si un medicament

Marul are un continut bogat de vitamine, minerale, enzime, fibre alimentare si alte substante cu efect antioxidant extrem de puternic.

Au fost identificati multi compusi in coaja merelor, care previn aparitia cancerului.

Marul ajuta digestia, regleaza nivelul zaharului in sange, stimuleaza imunitatea.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatate

Un comentariu

  1. Ruxandra Vidrascu

    Am citit cu interes aceste informatii. Cunosc si eu o reteta de slabit pe baza de mere cu durata de 3 zile. Se fierb merele taiate in 8, curatate de coaja ca pt compot, dar fara zahar. Se scurg si se consuma timp de 3 zile pudrate cu praf de scortisoara si coaja rasa de lamaie. deasupra se toarna(in cantitate moderata) pasta de susan (unt de susan, tahini) sau eventual de migdale. Pasta de susan se gaseste in supermarketuri si in magazinele naturiste. Este un fel de mancare gustos, hranitor care ne tine departe de alte alimente. Se slabesc cam 3-5kg. Este practic de tinut la sfarsitul saptamanii. In continuare se poate pastra obiceiul de a consuma acest fel de mancare la cina.

Lasă un răspuns