Cum faci salate delicioase?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum faci salata, delicioasa, delicioase, ingrediente, salate

Avocado

Avocado taiat in felii subtiri, maslinele verzi, nucile adaugate in salata ii schimba radical si gustul si aspectul. Toate acestea se potrivesc perfect in salatele cu frunze verzi, dar si in salatele de castraveti sau rosii.

Expertii sunt de parere ca toate acestea sunt bogate in grasimi sanatosecare, sustin sistemul cardiovascular si fac bine inimii.

Cerealele integrale

Poti adauga in salate cereale integrale. Fulgi de ovaz, quinoa, dar si boabe de fasole alba sau naut completeaza si dau consietenta unei salate verzi.

Varza rosie

Adauga in salata verde varza rosie taiate fin. Este gustoasa si se combina foarte bine, in plus este si foarte aspectuasa combinatia. Combina rucola, macrisul si spanacul cu salata verde clasica, iar gustul final o sa fie cu totul special.

Pudra de alune

Adauga in salate o lingurita de pudra de alune sau plante aromatice. Cele mai bune alegeri pentru continul lor si pentru aroma placuta sunt mararul si patrunjelul, iar papilele gustative vor avea surprize placute.

Coaja de lamaie

Foloseste in dressingul pentru salata coaja rasa de lamaie, ghimbir proaspat ras sau frunze de menta. O idee foarte buna este sa investesti in cateva uleiuri speciale si sa le folosesti pentru salate.

Ulei de nuci

In plus, uleiul de nuca, cel din samburi de struguri sau uleiul de seminte de dovleac sunt ideale. La fel si oteturile aromate, fie cumparate fie preparate din ierburi si otet balsamic de buna calitate.

Tarhonul

Foloseste tarhon, cimbru sau seminte de marar. O alternativa este otetul aromat cu usturoi. De fiecare data, salatele vor fi incantatoare in ceea ce priveste gustul si aroma.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum faci salate delicioase?

Lasă un răspuns