Ce sa mananci pentru a avea mai multa energie?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, dieta, stres, surse de energie

Spanacul

Un renumit ajutor pentru sistemul muscular, spanacul este bogat si in vitamina K, care creste densitatea osoasa si reduce riscul fracturilor.

Alimente energie

Alimente energie

Spanacul este bogat si in calciu, fosfor, potasiu, zinc si chiar seleniu, care protejeaza ficatul si previne Alzheimerul.

 

Anghinarea

De cateva secole bune anghinarea a fost vazuta ca un afrodiziac. Este o planta bogata in fibre, care contine mai mult potasiu si magneziu decat orice alta leguma.

Antioxidantii sai ajuta la prevenirea atacului cerebral, iar vitamina C intareste sistemul imunitar.

Ghimbirul

Ghimbirul contine foarte multi compusi care ajuta sanatatea. In primul rand, el inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, dupa cum arata multe studii, mai ales in cazul cancerului de colon. Specialistii mai spun ca este bine sa toci ghimbir si sa il servesti alaturi de peste marinat sau pui, de cate ori doresti.

Rosiile

Rosiile ajuta la prevenirea bolilor degenerative, iar licopenul continut iti protejeaza inima si circulatia, astfel incat toate organele sa functioneze asa cum trebuie.

Ciupercile

Ciupercile sunt bogate in antioxidanti si reduc riscul de cancer, prevenind aparitia celulelor tumorale. Daca le gatesti in vin rosu, care are resveratrol, castigi de doua ori mai mult.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce sa mananci pentru a avea mai multa energie?

Lasă un răspuns