Alimente care te fac mai frumoasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care te fac frumoasa, alimente frumusete, alimente pentru frumusete, frumusete, mancare, par, piele, ten

Alimente care te fac frumoasa: Nuci si alune

Nu uita sa consumi pe cat de mult posibil nuci si alune. Acestea au nenumarate beneficii pentru corp si, implicit, piele, insa raman destul de „grele” in ceea ce priveste continutul de calorii, asa ca trebuiesc consumate cu moderatie. Specialistii spun ca nu trebuie sa consumi mai mult de 60 de grame de nuci sau alune pe zi, pentru a beneficia de toate avantajele, fara a adauga calorii in plus la dieta.

Cea mai buna modalitate de a te asigura ca mananci nuci este sa inlocuiesti alte alimente cu ele: in loc sa presari fulgi de ciocolata pe o briosa, mai bine presari cateva nuci sau alune zdrobite.

Alimente care te fac frumoasa: Germenii de grau

In plus, germenii de grau sunt de asemenea recomandati pentru a avea o piele stralucitoare, par rezistent si unghii frumoase. Consumul ideal este de 20-30 de grame pe zi, pentru un plus de vitaminele B si E si mineralele zinc si seleniu – responsabile de sanatatea parului, unghiilor si pielii.

Alimente care te fac frumoasa: Pepene galben

Un alt aliment important este reprezentat de pepenele galben. Cu toate ca unele diete recomanda cantitati cat mai mari de pepene rosu si galben pentru o buna detoxifiere a organismului, incearca sa nu exagerezi cu acest fruct, deoarece poate avea un continut ridicat de zahar.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente care te fac mai frumoasa

Lasă un răspuns