Alimente care te fac mai frumoasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care te fac frumoasa, alimente frumusete, alimente pentru frumusete, frumusete, mancare, par, piele, ten

Alimente care te fac frumoasa: Semintele de toate felurile

Semintele de toate felurile, in special in sau canepa, te vor ajuta foarte mult – ca sa nu mai spunem ca si digestia ta iti va multumi. Expertii spun ca la fel de bun pentru pielea ta este si uleiul din rapita. Nu trebuie insa sa exagerezi cu consumul de seminte, chiar daca ti se pare ca sunt mici si relativ inofensive.

Recomandarea nutritionistilor este sa consumi un sfert de cana pe zi. Le poti include in regimul tau alimentar consumandu-le ca atare, presarate in salata sau in orice alt mod.

Alimente care te fac frumoasa: Avocado

Avocado, ca si cele doua alimente enumerate mai sus, contine acizi grasi denumiti Omega 3, absolut necesari corpului tau. Acest fruct reduce inflamatiile, ajutandu-te in acest fel sa scapi de pungile de sub ochi.

Ai grija insa sa nu exagerezi cu consumul, intrucat ramane un fruct „gras”, chiar daca contine grasimi sanatoase. Doza zilnica recomandata de grasimi este de 65 de grame, iar o cana de avocado contine aproape o treime din aceasta cantitate, asa ca specialistii recomanda consumarea a jumatate de fruct pe zi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente care te fac mai frumoasa

Lasă un răspuns