Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 24, 2013

Anestezia peridurala

Publicat pe 24 apr. 2013 at 10:48am

Tehnica anesteziei peridurale este foarte des utili­zată. Ea vă alină atât în timpul naşterii, cât şi în timpul unei cezariene sau al altor intervenţii chirurgicale.

Nu toate femeile reacţio­nează la fel la durerile pe care le simt în timpul naşterii: în timp ce pentru aproape 58% din ele suferinţele sunt insu­portabile, pentru 30% dure­rile sunt tolerabile. Şi pentru restul?

Ele nu simt aproape nicio durere. Pusă la punct la începutul secolului XX, anestezia peridurala este utilizată astăzi fără niciun risc. Această me­todă de anestezie regională provoacă o insensibilitate locală a corpului.

Se injectează un produs analgezic între două vertebre   (locul marcat…

Recomandari Extrem de Utile pe Timp de Primavara

Publicat pe 24 apr. 2013 at 9:30am

Din cauza alimentatiei predominant cu produse din carne si a consumului insuficient de vitamine si minerale, multe persoane ies din iarna cu organismul slabit.

Persoanele cu sensibilitate ridicata au cele mai multe batai de cap din cauza primaverii. Pe langa complicatiile ce se ivesc din cauza alergiilor si problemelor stomacului si pishicul uman are de suferit datorita incalzirii vremii. Fluctuatiile de temperatura faciliteaza intrarea in scena a unor afectiuni precum:

anemia, conjuctivita, crizele de astm, astenia, problemele digestive, oboseala si raceliile.

Durerile de cap, pierdea apetitului alimentar, oboseala, lipsa energiei sau constipatia sunt simptome clare ale anemiei. Pentru…