Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 21, 2012

Beneficiile exercitiilor fizice

Publicat pe 21 apr. 2012 at 11:26am

Menţinerea stării de sănătate şi a independenţei la vârste înaintate se bazează pe existenţa unei mobilităţi bune. Fizioterapeuţii lucrează ca parte a echipei medicale pentru evaluarea şi corectarea problemelor ce ar putea să apară.

Tratamentul ce urmează unei căderi implică efortul unei echipe complexe, compusă din asistente medicale, medici, fizioterapeuţi, terapeuţi ocupaţionali şi asistenţi sociali, condusă de un specialist în geriatrie.

Odată ce pacientul şi-a revenit, în urma efectelor imediate ale căderii, se începe terapia ocupaţională şi fizioterapia, pentru prevenirea recurenţelor.

Se estimează că mai mult de 50 la sută dintre căderi ar fi putut fi prevenite. Aşa cum cauzele căderilor sunt…

Colon iritabil

Publicat pe 21 apr. 2012 at 7:03am

Colon iritabil – Parcurgeti acest material video si veti afla detalii despre sindromul de colon iritabil, care sunt cele mai intalnite cauze ale sindromului de colon iritabil, cum se manifesta si care sunt remediile naturale la care puteti apela.

Colon iritabil – Sindromul de colon iritabil

Sindromul de colon iritabil reprezinta, de fapt, o perturbare a functiei digestive pentru o perioada mai mare de 3 luni de zile. Populatia afectata de sindromul de colon iritabil este constituita din femei intr-o proportie de peste 60% si, la nivel mondial, se estimeaza ca aproximativ 25% din populatie…