Cum se face masca faciala cu rosii pentru atenuarea ridurilor?0 Comments

Publicat in:
Etichete: experti, femei, frumusete, masca faciala, miere, minute, riduri, rosii, timp

Frumusetea tenului unei femei se intretine si pastreaza nu numai cu produse cosmetice, ci si cu alimente ale casei, din care se pot realiza masti faciale uimitor de folositoare si care isi pot face efectul imediat asupra pielii.

De exemplu, expertii citati de Care2.com sustin ca o masca faciala cu rosii poate face diferenta.

Rosiile pot fi ingredientul pretios din mastile faciale deoarece acestea au multe beneficii pentru piele, pornind de la minunatul antioxidant pe care il au in compozitie, si anume licopenul.

Masca rosie riduri

Masca rosie riduri

Acest tip de masca poate sa ridice o bariera contra radicalilor liberi si impiedica imbatranirea prematura a pielii. In plus, pe langa licopen, rosiile mai contin si vitamina A si C, iar asta inseamna ca epiderma este hranita in profunzime si, dupa cateva tratamente, va avea un aspect mult imbunatatit.

Mai ales in perioada verii, femeile se confrunta cu un efect de ten lucios din cauza excesului de sebum.

In cazul in care veti folosi masca exfolianta cu rosii si zahar, aceasta va tine sub control acest aspect.

Poti sa iti prepari o masca din pulpa unei rosii si o lingurita de zahar destul de usor. Este indicat sa aplici aceasta masca pe tenul curat, prin miscari circulare, dar fara sa agresezi pielea.

Un alt tip de masca utila pentru combaterea ridurilor este cea cu miere

Mai apoi, va trebui sa te clatesti cu apa calduta, iar efectele vor fi uimitoare. Daca va doriti o masca faciala pentru atenuarea ridurilor profunde, va trebui sa combinati 20 g ceara de albine cu 10 ml miere. Imediat dupa topirea acestora luati vasul de pe foc, lasati la racit, iar apoi adaugati 10 ml suc de ceapa, 10 ml suc de crin si 0,10 laptisor de matca.

Este bine sa omogenizati acest amestec si mai apoi sa aplicati masca pe tenul curat, dupa ce eventual ati realizat un peeling bland.

Trebuie sa va asigurati ca veti lasa aceasta masca sa actioneze timp de 20 minute, apoi indepartati usor si clatiti cu apa la temperatura camerei. Care2.com scrie ca aceasta masca este ideala pentru un ten foarte ridat, palid, ofilit, rezultatul fiind o piele catifelata, tonica, cu riduri vizibil atenuate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se face masca faciala cu rosii pentru atenuarea ridurilor?

Lasă un răspuns