Apa cu chimion – slabeste fara efort0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa cu chimion, benefice, consecinte, corp, cure de slabire, diete de slabit, grasimi, organe, sanatos, slabire

Slabitul presupune o alimentatie adecvata, precum si efectuare unor exerctii fizice in mod regulat in timpul saptamanii. Totusi, portalul Care2.com scrie ca exista si moduri de a mai pierde din kilogramele acumulate, care nu implica neaparat sportul. De pilda, apa combinata cu chimion aduce beneficii nesperate corpului tau!

In acest sens, s-a constatat ca daca vei fierbe intr-un vas un pumn de seminte de chimion si vei consuma cate o inghititura de apa din acest amestec, lucrurile se vor imbunatati in ceea ce priveste corpul tau. Specialistii din cadrul Universitatii britanice din Portsmouth sustin ca pe langa efectele de slabire, apa cu chimion ajuta in multe probleme de sanatate.

Seminte de chimion

Seminte de chimion

Daca veti ajunge sa beti in fiecare zi apa combinata cu chimion, atunci digestia voastra se va imbunatati, iar secretia de enzime va fi sporita, sarcina acestora fiind aceea de a descompune grasimile, glucoza si carbonatii.

In plus, acest amestec ofera un bun suport pentru a trata diareea, simptomele de greata, ameteala sau flatulenta. In plus, intarirea digestiei contribuie in mod semnificativ la eforturile de slabire.

Aceasta apa poate incuraja secretia de bila din ficat, care diminueaza aciditatea gastrica!

Expertii sustin ca pentru functionarea in conditii optime a corpului uman, fierul reprezinta un element esential pentru sistemul imunitar. In plus, chimionul il contine in cantitati mari, pe langa vitaminele A si C, iar consumul acestei bauturi poate intari sistemul imunitar.

Pe de alta parte, semintele de chimion contin multi antioxidanti care au capacitatea de a curata corpul de toxinele periculoase cu consecinte benefice asupra functionarii organelor.

Portalul Care2.com mai anunta ca aceasta apa poate sa incurajeze secretia de bila in ficat, care diminueaza aciditatea gastrica, precum si balonarea.

Daca aveti probleme cu somnul si nu va odihniti bine, este bine sa consumati apa chimion pentru un ore de somn mai odihnitor. In cadrul testelor efectuate in Marea Britanie, s-a observat ca aceasta apa cu chimion poate sa elimine din corp toxinele periculoase.

Semintele de chimion sunt apreciate drept un bun detoxifiant, asa ca aceasta bautura poate sa incurajeze pierderea in greutate prin mentinerea unui corp sanatos, bine hidratat si bine detoxifiat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Apa cu chimion – slabeste fara efort

Lasă un răspuns