Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 12, 2016

Principiile dietei nordice si modul cum iti influenteaza sanatatea

Publicat pe 12 ian. 2016 at 1:03am

Cei care au probleme cu greutatea corporala se pot orienta catre dieta nordica, cura de slabit care a fost realizata de medicii cardiologi danezi. Expertii citati de portalul Care2.com spun ca au pus bazele unei diete care se bazeaza pe fucte si legume proaspete, plante culese de pe camp, mult peste si foarte putina carne preparata din surse industriale.

Specialistii danezi au explicat faptul ca aceasta cura de slabit este benefica deoarece reduce tensiunea arteriala prin consumarea alimentelor de sezon.

Cercetarea realizata de danezi a vizat care este de fapt eficienta acestei noi diete…

Cum protejezi tenul gras cu produse din natura?

Publicat pe 12 ian. 2016 at 1:01am

Femeile cu tenul gras au probleme ca urmare a unor pori dilatati, puncte de negre inestetice, a aspectului mai uleios al tenului si al predispozitiei la acnee. In cazul in care esti posesoarea unui astfel de ten, este necesar sa mananci cat mai multe alimente care contin vitamina A cum ar fi spanac, morcovi, ficat, dar si alimente care contin zinc: scoici, ciocolata neagra sau arahide.

Daca vreti sa va faceti singure acasa o masca pe baza de banane, miere si lamaie, aveti nevoie de o banana bine coapta, o lingurita de miere si zeama de la o lamaie sau o portocala. Este recomandat sa lasati masca sa actioneze 10-15…