Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 9, 2016

Cum se face masca faciala cu rosii pentru atenuarea ridurilor?

Publicat pe 09 ian. 2016 at 1:03am

Frumusetea tenului unei femei se intretine si pastreaza nu numai cu produse cosmetice, ci si cu alimente ale casei, din care se pot realiza masti faciale uimitor de folositoare si care isi pot face efectul imediat asupra pielii.

De exemplu, expertii citati de Care2.com sustin ca o masca faciala cu rosii poate face diferenta.

Rosiile pot fi ingredientul pretios din mastile faciale deoarece acestea au multe beneficii pentru piele, pornind de la minunatul antioxidant pe care il au in compozitie, si anume licopenul.

Acest tip de masca poate sa ridice o bariera contra radicalilor liberi si impiedica…

Ceaiul de hibiscus, bun pentru cei care sufera de maladii renale

Publicat pe 09 ian. 2016 at 1:01am

Unul dintre cele mai gustoase ceaiuri este cel obtinut din florile de hibiscus. Care2.com scrie ca aceasta planta, denumita si „Hibiscus Sabdariffa” este una dintre cele care pot sa ofere o aroma delicioasa, asemanatoare afinelor, cu un parfum autentic.

Aceasta planta are culoarea rosie, ca urmare a polizaharidelor acide si flavonoidelor pe care le contine. Potrivit expertilor in nutritie, acest ceai este foarte indicat pentru consum deoarece s-a dovedit ca poate diminua tensiunea arteriala, in cazul celor care au probleme cu afectiunile cardiace.

In plus, acest ceai este recomandat si celor care sufera de afectiunii circulatorii. O cercetare…

De ce apare cancerul de vezica urinara?

Publicat pe 09 ian. 2016 at 1:01am

Una dintre afectiunile cele mai raspandite este cancerul de vezica urinara. Portalul Care2.com scrie ca durerea lombara ar putea reprezenta un cancer de vezica mai ales daca este insotita de hematurie.

Potrivit specialistilor, afectiunea cancerului vezicii urinare reprezinta cea mai raspandita forma de cancer care poate aparea pe traiectul urinar. Aceasta boala este mai des intalnita la cei care au varsta cuprinsa intre 50-70 ani. Medicii atrag atentia ca principalul semn care caracterizeaza cancerul de vezica urinara este prezenta sangelui in urina sau asa-numita hematurie.

Initial, sangerarile sunt intermitente, iar mai apoi acestea in faza mai…