Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 7, 2016

Mentine-ti tineretea chipului folosind cuburi de gheata

Publicat pe 07 ian. 2016 at 1:03am

Una dintre cele mai interesante tehnici de a-ti ingriji pielea este cea in care apelezi la cuburile de gheata. Acestea aduc multe beneficii pielii tale, iar tratamentul este la indemana oricarei femei. Este recomandat sa iti faci un obicei de a folosi aceste cuburi de gheata si dimineata si seara, inainte de culcare.

Portalul Care2.com scrie ca in clipa cand sunt aplicate direct pe piele, cuburile de gheata au capacitatea de a creste circulatia sanguina, iar asta poate oferi pielii o stralucire naturala.

Daca doriti ca pielea voastra sa radieze de frumusete, atunci puteti utiliza in acest sens mai multe cuburi de gheata care sa fie combinate cu sucuri naturale de…

Tratamente cu echinaceea impotriva inflamatiilor gatului

Publicat pe 07 ian. 2016 at 1:01am

Una dintre plantele des folosite in tratarea unor afectiuni este echinaceea, planta care poseda capacitati de lupta impotriva bacteriilor, antifungice si antivirale. Ea poate sa actioneze contra oricarui fel de infectie microbiana, datorita unei combinatii de elemente constitutive care includ flavonoide, polizaharide, fenoli, alkylamide si unele minerale cum ar fi cupru, potasiu, iod si fier, dar si vitaminele A, E si C.

Portalul Care2.com scrie ca exista 3 varietati de echinaceea care se folosesc pentru astfel de tratamente si anume:

Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia si Echinacea pallida.

Potrivit specialistilor, beneficiile pentru sanatate ale tuturor tipurilor de echinaceea sunt asemanatoare.

Aceasta…