Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 6, 2016

Apa cu chimion – slabeste fara efort

Publicat pe 06 ian. 2016 at 1:03am

Slabitul presupune o alimentatie adecvata, precum si efectuare unor exerctii fizice in mod regulat in timpul saptamanii. Totusi, portalul Care2.com scrie ca exista si moduri de a mai pierde din kilogramele acumulate, care nu implica neaparat sportul. De pilda, apa combinata cu chimion aduce beneficii nesperate corpului tau!

In acest sens, s-a constatat ca daca vei fierbe intr-un vas un pumn de seminte de chimion si vei consuma cate o inghititura de apa din acest amestec, lucrurile se vor imbunatati in ceea ce priveste corpul tau. Specialistii din cadrul Universitatii britanice din Portsmouth sustin ca pe langa efectele de slabire, apa cu chimion ajuta in multe probleme de sanatate.

[caption id=”attachment_22508″…

Semintele lupinului – sursa buna de proteine

Publicat pe 06 ian. 2016 at 1:01am

In toata lumea, in cadrul unor institute de cercetare se realizeaza studii care au drept scop gasirea unor inlocuitori pentru proteine, obtinuti din plante sau chiar din insecte. De exemplu, lupinul reprezinta o planta care a fost foarte cultivata in bazinul Marii Mediterane, fiind folosita ca si hrana pentru oameni si animale.

Health24.com scrie ca in acest moment in intreaga lume sunt cunoscute mai mult de 150 de tipuri. Cercetatorii din Germania, apreciaza ca aceasta planta, lupinul, corespunde cerintelor pentru a fi folosit destul de mult de persoanele vegetariene, deoarece este bogat in proteine (40%).

Acestea pot fi folosite pentru…