Cum procedati daca vreti sa aveti pielea vedetelor de la Hollywood?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alergii, corp, crema, dermatolog, epiderma, fata, hollywood, piele, vedete

Printre vedetele de Hollywood se numara cateva care au apelat la serviciile dermatologului Harold Lancer, foarte apreciat peste Ocean: Beyonce, Scarlett Johansson sau Michelle Williams.

Acesta spune intr-un interviu pentru BBC ca, daca sunteti femeie si vreti sa va pastrati frumusetea, este necesar sa aplicati pe tenul vostru o solutie hidratanta imediat dupa ce va spalati pe fata.

Ten frumos

Ten frumos

In circa un minut, apa care a ramas pe fata se va absorbi, iar pielea incepe sa se usuce. Este bine, de asemenea, sa nu beti bauturi alcoolice inainte de a va epila, spune expertul american. Harold Lancer apreciaza ca testele arata ca in cazul in care veti bea un pahar cu vin inainte de a merge la salon, acest proces va fi mult mai dureros.

Daca va place sa faceti baie in piscina, este bine sa va umeziti parul cu apa plata, chiar inainte de a sari in ea. Potrivit specialistului din SUA, in acest fel stratul exterior al firelor de par se vor imbiba cu apa, asa incat ele nu vor permite clorului si sarii sa mai patrunda in ele.

Daca va bronzati prea tare, trebuie sa stiti ca si smantana este indicata, aceasta fiind suficient de grasa pentru a inmuia pielea.

Potrivit BBC, componentele lactate din smantana au capacitatea de a calma epiderma. Expertul recomanda ca dupa ce v-ati bronzat sa va dati pe corp cu smantana, sa o pastrati cam o jumatate de ceas, iar apoi sa va clatiti cu apa rece.

O alta recomandare inedita venita din partea specialistului american este aceea de a va curata fata cu sampon anti-matreata! El spune ca daca v-ati ales cu alergie, puteti folosi acest tip de sampon, care contine piritiona de zinc, substanta foarte utila pentru piele.

Evitati sa va acoperiti chipul cu fond de ten toata ziua, deoarece unele dintre aceste produse pot incarca foarte mult pielea!

Aceasta substanta este capabila sa refaca scalpul, fiind si o solutie anti-inflamatoare excelenta.
Desi poate apreciati sa folositi lama de ras la dus si sa va radeti sub jetul de apa, specialistul spune ca acest demers nu este deloc unul bun pentru epiderma voastra.

Este bine sa va radeti pe pielea uscata, apoi sa aplicati o crema hidratanta, pentru a putea evita alergiile.

Evitati sa va acoperiti chipul cu fond de ten toata ziua, deoarece unele dintre aceste produse pot incarca foarte mult pielea. Potrivit dermatologului vedetelor din SUA printre variantele recomandate se afla BB-cream-urile, care ingrijesc tenul si il hidrateaza in mod adecvat.

Folositi cu incredere ulei de cocos, acesta fiind cea mai buna crema de corp, precum si cea mai utila substanta care are grija de parul tau. Este necesar sa lasati cel putin o zi pe saptamana tenul vostru sa poata respira in voie si sa nu va machiati deloc, asa incat sa evitati orice fel de solutii de machiaj.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum procedati daca vreti sa aveti pielea vedetelor de la Hollywood?

Lasă un răspuns