Cum iti poti mentine pielea de pe brate cat mai ferma?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, antrenament, brate, corp, epiderma, exercitii, femei, piele

La o anumita varsta, problema pielii lasate de pe brate apare, mai ales in anotimpul cald, atunci cand reprezentantele sexului frumos renunta la hainele care in general, ascund aceasta parte a corpului. Care2.com scrie ca pielea lasata de pe brate nu apare insa numai la femeile care au depasit o a nume varsta, ci si la cele mai tinere, care poate au urmat vreo dieta si au slabit foarte rapid.

Expertii sunt de parere ca alimentele pe care le mananci zilnic pot sa influenteze modul in care arati, in toate privintele, iar daca vrei sa scapi de grasimea de pe brate, este necesar sa consumi mai mult somon, deoarece acesta mentine pielea hidratata.

Pielea lasata de pe brate

Pielea lasata de pe brate

Este indicat sa consumi si multe citrice, lamai si portocale, pomelo sau grapefruit. Nu uita de capsune si mure, care contin vitamina C, cu un bun suport pentru productia de colagen.

In plus, va trebui sa faci in asa fel incat sa ai in dieta ta alimente precum carne de vitel, carne de pui fara grasime si pielita, migdale, fasole verde. Daca doresti, poti sa isi masezi epiderma cu un amestec de mere si conopida, in parti egale combinate intr-un blender. Va trebui sa iti masezi bratele in fiecare saptamana, iar daca compozitia este prea groasa, poti adauga putina apa sau suc de lamaie.

Poti sa iti prepari singura o solutie in care sa amesteci un galbenus de ou, dar si ulei de masline si miere in cantitati egale si intinde amestecul pe zona respectiva. Dupa ce vei lasa aceasta masca sa actioneze pentru circa un sfert de ora, va trebui sa o indepartezi cu apa rece.

Cum se face antrenamentul fizic pentru brate mai ferme?

Trebuie sa tii cont de faptul ca modificarile in dieta ta nu sunt de ajuns si va trebui sa te si antrenezi. Antrenamentul fizic pentru brate va sculpta aceasta zona a corpului tau, insa pentru a obtine rezultate bune este bine sa faci si activitati cardio: bicicleta sau alergat!

Bratele se pot tonifia facand urmatorul exercitiu: trebuie sa stai cat mai dreapta, cu picioarele usor departate cu bratele intinse in lateral, la nivelul umerilor, varfurile degetelor in sus. Este indicat sa desenezi circa 20 cerculete cu bratele in aer, in sensul acelor de ceasornic, apoi sa schimbi directia.

Daca vrei sa majorezi dificultatea miscarii, este bine sa ai maini cate o gantera de 1-1.5kg si sa efectuezi in jur de trei seturi a cate 20 de miscari.

O alta varianta de exercitiu de tonifiere este aceea in care stai dreapta cu picioarele usor departate si cu cate o gantera usoara in fiecare mana. Va trebui sa indoi coatele, sa aduci ganterele la nivelul umerilor si sa plasezi palmele orientate in exterior.

Este bine sa indrepti bratele si sa ridici ganterele deasupra capului, iar mai apoi, sa cobori bratele cu ganterele la nivelul umerilor. Este recomandat sa faci circa 20 de miscari de acest tip, iar rezultatele se vor vedea in timp.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum iti poti mentine pielea de pe brate cat mai ferma?

Lasă un răspuns