De ce ar trebui sa eviti sa mergi la culcare cu parul ud?0 Comments

Publicat in:
Etichete: balsam, bun, deshidratare, frumusete, par, par ondulat, produs, temperatura, ud

Pentru majoritatea femeilor parul reprezinta un avantaj al frumusetii lor, de aceea este foarte importanta ingrijirea acestuia. Care2.com scrie ca se intampla deseori ca multe reprezentante ale sexului frumos sa sa culce cu parul ud, imediat dupa ce l-au spalat.

Expertii in domeniu sustin ca acest obicei ar trebui sa fie evitat, deoarece poate influenta in mod negativ starea sanatatii podoabei capilare.

Parul ud

Parul ud

Daca veti merge la culcare cu parul ud, avand parul infasurat intr-un prosop, acest obicei inofesiv poate produce prejudicii podoabei tale capilare.

Specialistii sunt de parere ca in cadrul somnului de tip REM, temperatura corpului creste si asa se poate majora si temperatura pielii capului. Invelirea in prosop favorizeaza cresterea umiditatii, iar drept urmare apar si se manifesta durerile de cap.

Care2.com scrie ca pernele din dormitor reprezinta un loc foarte bun pentru bacterii, deoarece materialul textil absoarbe transpiratia, celulele moarte ale pielii si uleiurile secretate de corp.

Trebuie sa stiti ca podoaba capilara umeda poate sa imbibe prosopul cu apa, iar acesta va transfera umiditatea pe perna, care va deveni treptat un loc numai bun pentru inmultirea bacteriilor.

De asemenea, parul se poate distruge cu lejeritate in cazul in care este ud. Daca doriti sa va pastrati parul mai sanatos si mai puternic, este necesar sa renuntati in mod definitiv la obiceiul de va duce la culcare cu parul ud!

Femeile care au parul ondulat trebuie sa utilizeze un balsam de par, deoarece multe sampoane contin substante chimice care deshidrateaza parul!

In plus, pentru a fi sigure ca v-ati spalat corect si integral parul trebuie sa il imbibati cu apa inainte sa aplici samponul, apoi sa il clatiti destul de bine pentru a indeparta produsul.

Trebuie sa evitati sa aduceti tot parul in varful capului pentru ca se incalceste. Podoaba capilara este necesar sa fie spalata mai incet si sa utilizezi varfurile degetelor pentru a masa scalpul.

De asemenea, nu va trebui sa te dai cu sampon, sa clatesti si sa repeti de mai multe ori, in cazul in care parul tau nu este foarte murdar.

Te poti curata de doua ori pe sapatamana pe par, deoarece uleiurile de pe scalpul tau sunt bune pentru par. Expertii in domeniul beauty sustin ca femeile care au parul ondulat, gros sau uscat este bine sa utilizeze un balsam de par, deoarece multe sampoane contin substante chimice care deshidrateaza parul.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce ar trebui sa eviti sa mergi la culcare cu parul ud?

Lasă un răspuns