Ce iti recomanda expertul Jamie Oliver sa bei dimineata?0 Comments

Publicat in:
Etichete: bautura, blender, frunze de menta, glicemie, jamie oliver, slabit, zahar

Jamie Oliver este un celebru expert, care a pus bazele a tot felul de retete culinare dupa ce a calatorit in toata lumea, din Asia si pana in America de Sud, de la Antipozi pana in taigaua rusa. El spune ca deseori marile companii care produc sucuri de larg consum adauga zahar, coloranti artificiali si indulcitori in bauturile pe care le scot pe piata, astfel incat acestea nu sunt tocmai sanatoase.

Jamie Oliver este specialistul in nutritie care a pus bazele celei mai sanatoase retete pentru micul dejun.

Bautura sanatoasa dimineata

Bautura sanatoasa dimineata

 

Ingrediente

Din punct de vedere al unei bauturi sanatoase, Oliver spune ca ai nevoie de ingrediente precum un kilogram de fulgi de ovaz, circa 250 de grame de fructe uscate, cum ar fi prune, smochine, caise, aproape 250 de grame de migdale, nuci, seminte de dovleac, alune, o lingura de cafea macinata, 3 linguri de cacao, dar si de coaja unei portocale.

Potrivit Health24.com, este recomandat sa adaugi aceste ingrediente in apa si vei putea astfel sa obtii o bautura care topeste grasimea si detoxifica organismul destul de bine. La inceput, va trebui sa pui fulgii de ovaz si nucile la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade Celsius.

Imediat dupa aceea, este bine sa adaugi ingredientele in blender si sa le amesteci pana in clipa cand obtii niste granule. Incearca sa pui tot amestecul intr-un borcan mare, iar la micul dejun ia trei linguri si toarna chefir, lapte sau iaurt peste acesta.

Bautura cu menta si castraveti, ideala pentru a te ajuta sa slabesti!

Trebuie sa stii ca pentru a iesi o bautura mai gustoasa, poti sa mai adaugi si fructe de sezon, daca doresti. O alta bautura propusa de Oliver este cea care iti poate modela corpul, cu rezultate uimitoare.

Potrivit Health24.com, aceasta bautura are in compozitia sa castravete si menta. Aceste reprezinta 2 ingrediente care imbunatatesc digestia si regleaza glicemia. In plus, ard grasimea abdominala, detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti.

Ca si ingrediente, veti avea nevoie de doi castraveti, doi litri de apa, cateva frunze de menta proaspete, o lamaie. Expertul spune ca aceasta bautura este indicata celor care vor sa slabeasca, deoarece poate topi cat se poate de rapid celulita si grasimea nedorita!

Initial, pentru prepararea ei, trebuie sa taiati castravetii, sa adaugati menta si apa. In cazul in care veti opta pentru lamaie sau lime, stoarceti sucul in apa si sa lasati amestecul sa stea peste noapte.

Expertul Jamie Oliver spune ca a doua zi ea trebuie sa fie consumata atunci cand va este foame si cu o jumatate de ora inainte de o masa.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce iti recomanda expertul Jamie Oliver sa bei dimineata?

Lasă un răspuns