Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 21, 2015

Cum iti poti mentine pielea de pe brate cat mai ferma?

Publicat pe 21 dec. 2015 at 1:03am

La o anumita varsta, problema pielii lasate de pe brate apare, mai ales in anotimpul cald, atunci cand reprezentantele sexului frumos renunta la hainele care in general, ascund aceasta parte a corpului. Care2.com scrie ca pielea lasata de pe brate nu apare insa numai la femeile care au depasit o a nume varsta, ci si la cele mai tinere, care poate au urmat vreo dieta si au slabit foarte rapid.

Expertii sunt de parere ca alimentele pe care le mananci zilnic pot sa influenteze modul in care arati, in toate privintele, iar daca vrei sa scapi de grasimea de pe brate, este necesar sa consumi mai mult somon, deoarece acesta…

De ce ar trebui sa eviti sa mergi la culcare cu parul ud?

Publicat pe 21 dec. 2015 at 1:01am

Pentru majoritatea femeilor parul reprezinta un avantaj al frumusetii lor, de aceea este foarte importanta ingrijirea acestuia. Care2.com scrie ca se intampla deseori ca multe reprezentante ale sexului frumos sa sa culce cu parul ud, imediat dupa ce l-au spalat.

Expertii in domeniu sustin ca acest obicei ar trebui sa fie evitat, deoarece poate influenta in mod negativ starea sanatatii podoabei capilare.

Daca veti merge la culcare cu parul ud, avand parul infasurat intr-un prosop, acest obicei inofesiv poate produce prejudicii podoabei tale capilare.

Specialistii sunt de parere ca in cadrul somnului de tip REM, temperatura corpului creste si…